Google Allo stickers

Google’s nieuwe Allo-berichtenapp krijgt maffe stickers

Uit een testversie van Google Allo blijkt dat er nogal opvallende stickers in zitten, met billen, tepels en condooms.

Google heeft nog maar net de Duo-app uitgebracht, maar wij kijken nu alweer uit naar de volgende release: Google Allo. Deze nieuwe berichten-app zal waarschijnlijk net zo simpel zijn als Duo en relatief weinig functies bevatten, maar op één punt heeft Google nu al een punt gemaakt. De stickerpacks blijken een rariteitenkabinet te zijn. Wil je altijd al iemand een sticker sturen van een stier die in zijn tepels knijpt? Het kan straks.

Google Allo stickers

Google Allo krijgt maffe stickers

Google’s nieuwste videocoat-app kwam afgelopen vrijdag beschikbaar in de Nederlandse App Store (lees onze review van Duo) en is nog niet doorgedrongen tot de top 10. Ook in landen waar de app al wat langer beschikbaar is (zoals de VS) zagen we Duo nog niet bovenaan de ranglijsten staan. Het is maar de vraag hoe de twee apps Duo en Allo op de langere termijn gaan uitpakken voor Google: zal het lukken om voldoende gebruikers weg te trekken bij de vele alternatieve, al bestaande apps?

Google Allo stickers Google Allo stickers

Google’s Allo zal ook deze zomer worden uitgebracht en Android Police kreeg alvast een testversie van de app in handen, waarmee ze de stickerpacks konden bekijken. De stickers zijn gemaakt door diverse tekenaars en artiesten en hebben namen als Julio the Bull, Kind of Perfect Lovers en Cool Beans. Ze zijn anders dan de gebruikelijke stickers in andere apps, met bijvoorbeeld tekeningen van billen en condooms. Ook zitten er suggestieve plaatjes bij. Ben je daar niet van gediend, dan kun je de stickerpakketten in een andere volgorde zetten, zodat de brave plaatjes als eerste in beeld komen. Mogelijk test Google deze afbeeldingen alvast, om te kijken in welke mate preutse Amerikanen gebruikers zich offended zullen voelen.

Google Allo voorspelt je antwoorden

Google Allo werd aangekondigd op Google I/O, de ontwikkelaarsconferentie die eerder dit jaar plaatsvond. De berichtenapp voorspelt je antwoorden en leert van de manier waarop je communiceert met vrienden. Op basis daarvan krijg je suggesties. Bij een berichtje aan je baas zul je daarbij serieuzere suggesties krijgen dan wanneer je met een vriend aan het chatten bent.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2016, 10:37
Categorie Apps
Onderwerpen allo, google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.