HomePod review: HomePod bij een plant

Gerucht wijst op goedkopere HomePod later dit jaar

Volgens een nieuw gerucht gaat Apple later dit jaar een goedkopere HomePod en MacBook Air uitbrengen. Daarmee maakt Apple na de iPad nog meer producten betaalbaar voor een grotere groep mensen.

Goedkopere HomePod en MacBook Air op komst?
Een Apple voor iedereen? Apple zou plannen hebben om meer betaalbare producten uit te brengen. Later dit jaar zouden we een goedkopere HomePod en een MacBook Air kunnen verwachten. De geruchten komen van Economic Daily, die voorspelt dat Apple een aantal belangrijke producten in een goedkopere variant gaat uitbrengen. Het zou een strategie zijn die Apple sinds een jaar volgt sinds de goedkopere 9,7-inch iPad verscheen. De vernieuwde MacBook Air zou tussen de $800 en $900 gaan kosten, waarmee de verkoop met zo’n 10 tot 15 procent zou kunnen toenemen. Dit is gebaseerd op berekeningen van analist Ming-Chi Kuo.

Ook zou Apple een goedkopere HomePod willen uitbrengen, omdat het huidige model nogal kritiek krijgt vanwege de hoge prijs ten opzichte van concurrenten. Economic Daily beweert nu dat er een goedkopere versie van de HomePod aan komt, die in de “second half of the market” beschikbaar moet komen. Waarschijnlijk wordt daarmee de tweede helft van het jaar bedoeld. DeAziaten merken op dat Apple met een goedkopere iPad vorig jaar in staat was om staande te blijven in een krimpende markt. Dat zouden ze nu ook willen doen met andere producten. Het zou goed werken bij computergerelateerde producten zoals de iPad, merkt Economic Daily op. Verder verwachten ze een goedkopere iPhone SE van rond de $350 en een goedkopere 6,1-inch iPhone met LCD-scherm, die ook goed in deze trend zouden passen.

Eerder vandaag schreven we over geruchten omtrent de iPad Pro. Deze nieuwe versie met Face ID zou in juni op de markt moeten komen, gelijktijdig met WWDC 2018. Apple heeft volgens een Eurasia-melding wel twee nieuwe iPads gepland ook nog twee andere iPads gepland, maar daarbij gaat het waarschijnlijk om nieuwe varianten van de 9,7-inch iPad. We verwachten in maart enkele Apple-aankondigingen, waar je in onderstaand artikel meer over kunt lezen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2018, 19:57
Bron Bron Macotakara
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp homepod

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.