iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was woensdag 7 maart 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 7 maart 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Je hebt het misschien niet direct meegekregen, maar het is vandaag een feestelijke dag: de iPhone SDK bestaat 10 jaar! Dat betekent dat de eerste ontwikkelaars precies tien jaar geleden aan de slag gingen met de eerste iPhone-apps. Het begint ook alweer topseizoen te worden in de geruchtenmolen. Heel wat analisten proberen nu alvast te voorspellen wat Apple later dit jaar gaat aankondigen. Dat deden wij ook al eens met deze vooruitblik op de events van 2018 en de verwachte aankondigingen in maart 2018, maar van analisten mag je nog wel een schepje er bovenop verwachten. Die worden er immers voor betaald om constant in een glazen bol te staren. Eentje zegt dat er een goedkopere HomePod komt, een ander dat de iPad Pro met Face ID tijdens WWDC 2018 wordt aangekondigd. Zou het allemaal waar zijn? Dat en meer lees je vandaag op iCulture, veel leesplezier!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Things-app

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Daar is ‘ie weer, je nieuwste update van Infuse Pro, deze keer met SMB3 support. Nee, dat is geen Super Mario Bros. 3, maar het networkprotocol Server Message Block versie 3.
  • Things 3 (€10,99, iPhone/ Watch, iOS 12.1+) - Compleet nieuw design voor deze vaak bekroonde, maar wel prijzige app.
  • Snapchat (gratis, iPhone + IAP, iOS 10.0+) - Dubbeltik op de naam van een vriend om de camera te openen en 3D Friendmoji te gebruiken. En houd Houd ingedrukt op de Kaart om een screenshot te bewerken en te delen. Verder ruim 150 nieuwe Bitmoji’s in het Duits, Spaans, Portugees en Frans.
  • Gyroscope (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 12.0+) - Deze app kan nu je hartslagvariabiliteit inlezen via de Apple Watch.
  • Golf Plus : Swing Analyzer (€13,99, iPhone, iOS 12.0+) - Analyseer je golfswing met deze Apple Watch-app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.