9,7 inch iPad 2017 kopen

Gerucht: ‘Twee nieuwe iPads in maart, zonder Face ID’

Volgens registraties bij de Eurasian Economic Commission (EEC) komen er dit voorjaar twee nieuwe iPads aan. Ze hebben modelnummers A1954 en A1893 en draaien op iOS 11. We kunnen ze waarschijnlijk al snel verwachten.

Twee nieuwe iPads voor voorjaar 2018

Apple heeft tweetal nieuwe iPads geregistreerd bij de Eurasian Economic Commission (EEC). Het gaat om Apple-tablets die op iOS 11 draaien. Eerder bleken soortgelijke registraties al een aanwijzing dat er AirPods, de iPhone 7 en nieuwe macBooks aan zaten te komen. De iPads krijgen dit jaar waarschijnlijk een belangrijke update en krijgen dan eigenschappen van de iPhone X. Denk daarbij aan een vrijwel randloos design, geen thuisknop en gezichtsherkenning met Face ID in plaats van Touch ID. De iPads die nu door Apple zijn geregistreerd, komen waarschijnlijk al eerder op de markt en volgen nog het traditionele ontwerp met een vingerafdrukscanner. De goedkeuring is nodig om de producten in Rusland, Armenië en andere landen in de regio te mogen aanbieden.

De iPad modelnummers A1954 en A1893 zijn wellicht bedoeld voor opvolgers van de niet-Pro-modellen, te weten de standaard 9,7-inch iPad en de iPad mini. Eerder doken de iPhone 7 en de AirPods op een soortgelijke manier op, vlak voordat ze werden aangekondigd. De nieuwe MacBooks verschenen in mei in de Euraziatische database en werden vervolgens tijdens de WWDC begin juni onthuld. Aangezien WWDC 2018 nog vrij ver is, zou het erop kunnen wijzen dat de nieuwe producten al in maart worden onthuld. Volgens Consomac, die de registraties ontdekte, betekent het dat Apple in maart een media-evenement gaat organiseren. Maar zo zeker is dat niet, want vorig jaar werd de 9,7-inch iPad 2017 met een persbericht aangekondigd zonder dat Apple de media bijeen bracht.

Apple-producten maart 2018

Deze keer zou het op een soortgelijke manier kunnen gaan: aankondiging met een persbericht en niet veel meer. Later dit jaar kan Apple de iPad Pro dan een grotere update geven met smallere schermranden en een Face ID-camera. De huidige ontdekking is mooi in lijn met vorig jaar.

Lees ook ons artikel iPad-modellen herkennen waar je de iPad-modelnummers kunt achterhalen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2018, 17:07
Bron Bron Consomac
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad
Device iPad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.