iPad Pro met Apple Pencil en hand

Gerucht: ‘Nieuwe iPad Pro-modellen met Face ID komen in juni’

Apple is van plan om dit jaar met meerdere nieuwe iPads te komen. De nieuwe iPad Pro komt volgens een analist tegen het einde van het aankomende kwartaal beschikbaar. Dat zou betekenen dat deze iPad eind juni in de winkels ligt.

Apple heeft niet alleen nieuwe iPhones voor dit jaar gepland, maar komt naar verwachting ook met nieuwe iPads. Volgens eerdere bronnen werkt Apple aan nieuwe iPad-modellen met Face ID en zonder homeknop. Maar wanneer brengt Apple deze compleet nieuwe iPad Pro op de markt? Als het aan een analist van Rosenblatt Securities ligt, is juni de maand dat deze nieuwe modellen in de schappen liggen.

‘Nieuwe iPad Pro met Face ID in juni’

Op dit moment heeft Apple twee formaten van de iPad Pro in het assortiment. De extra grote 12,9-inch iPad Pro en de 10,5-inch iPad Pro met dunnere schermranden. Apple werkt aan nieuwe versies, die volgens betrouwbare bronnen hetzelfde design als de iPhone X krijgt. Dat betekent dat de homeknop voor het eerst afwezig is op een iPad en dat ook Face ID geïntroduceerd wordt op Apple’s tablet.

Vorig jaar bracht Apple vlak na de WWDC de nieuwe 10,5-inch iPad Pro uit, samen met de tweede generatie van de 12,9-inch iPad Pro. Het is dus goed mogelijk dat Apple wederom kiest voor deze maand, al zijn er ook andere bronnen die beweren dat de nieuwe iPad Pro-modellen pas later in het jaar verschijnen. Volgens de analist zijn de nieuwe iPad Pro wel klaar voor massaproductie, maar verschijnen ze dus pas later in het tweede kwartaal.

Het lijkt er in ieder geval niet op dat we de nieuwe iPad Pro al deze maand mogen verwelkomen. Apple heeft volgens een Eurasia-melding wel twee nieuwe iPads gepland, maar het gaat hier dan waarschijnlijk om nieuwe versies van de huidige 9,7-inch iPad. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Apple voor deze maand al de iPad Pro met Face ID in de planning heeft. Wel verwachten we in maart enkele Apple-aankondigingen, waar je in ons artikel meer over kunt lezen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2018, 17:34
Bron Bron AppleInsider
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad pro
Device iPad Pro

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.