AirPower met AirPods

Gerucht: ‘Draadloze AirPods-oplaadcase verschijnt binnenkort, maar met huidige AirPods’

Dacht je binnenkort de nieuwe AirPods in huis te halen? Volgens een geruchtenlekker duurt het nog wel even voordat de AirPods 2 in de winkels liggen. De draadloze oplaadcase verschijnt wel binnenkort, maar nog met de huidige AirPods.

De afgelopen dagen regent het geruchten over de AirPods 2. Deze keer is het de geruchtenlekker @OnLeaks, die meldt dat de kans groot is dat we nog een tijd moeten wachten op de AirPods 2. Hij zegt de informatie verkregen te hebben van een betrouwbare bron, al zijn de geruchten volgens hem nog niet bevestigd. Hij meldt namelijk dat de draadloze oplaadcase voor de de AirPods binnenkort verschijnt, maar dat deze nog geleverd wordt met de huidige AirPods.

‘Draadloze oplaadcase voor AirPods binnenkort’

OnLeaks heeft het in het verleden vaker aan het juiste eind gehad als het gaat om geruchten over aankomende Apple-producten. Deze keer laten zijn bronnen hun licht schijnen op de AirPods 2 en de aankomende draadloze oplaadcase. Apple had oorspronkelijk gepland om de draadloze oplaadcase los uit te brengen en uiteindelijk te bundelen met de AirPods. Volgens de bronnen gaat Apple deze draadloze oplaadcase nu inderdaad bundelen met de huidige eerste generatie AirPods. De vernieuwde set moet binnenkort in de schappen liggen, mogelijk ergens de komende maanden. Of dit ook betekent dat de oplaadcase straks ook los verkrijgbaar is, meldt de geruchtenlekker niet.

AirPods oplaadcase met lampje aan de voorkant voor AirPower.

Maar waar blijven de echte AirPods 2 dan? De bron meldt dat de volledig nieuwe AirPods 2 in nieuwe kleuren waarschijnlijk later in het jaar gepresenteerd worden. Dat zou betekenen dat je nog tot september moet wachten op de échte AirPods 2. Tot die tijd komt er dus volgens hem alleen de nieuwe draadloze oplaadcase.

Binnenkort ook de AirPower?
Wat dit betekent voor de AirPower, is nog onduidelijk. De nieuwe oplaadcase is oorspronkelijk bedoeld om de AirPods geschikt te maken voor de AirPower. Omdat de AirPower uitgesteld was, was het voor Apple mogelijk ook minder belangrijk om de losse oplaadcase snel uit te brengen. Nu het erop lijkt dat het nieuwe doosje snel uitkomt, zou het ons niet verbazen als de AirPower ook binnenkort in de schappen ligt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.