DJ Khaled en Naomi Campbell in reclamespot voor Apple Music

DJ Khaled maakt reclame voor Apple Music

DJ Khaled maakt in twee spotjes reclame voor Apple Music. In de filmpjes zien we ook acteur acteur Ray Liotta en supermodel Noami Campbell in actie. Toevallig heeft Khaled net een nieuwe single uit.

DJ Khaled en Naomi Campbell in reclamespot voor Apple Music

Apple heeft weer een blik artiesten opengetrokken om Apple Music te promoten. Deze keer zien we DJ Khaled in Malibu in een Rolls-Royce Phantom, terwijl supermodel Noami Campbell achter het stuur zit. In een andere reclamespot genaamd ‘Nail Salon’ is acteur Ray Liotta te zien.

De spotjes waren te zien tijdens de NBA Finals, een belangrijk sportmoment op de Amerikaanse televisie. Beide moeten je ervan overtuigen om voor €10 per maand lid te worden van Apple Music. “They don’t want me in a drop-top Phantom, driving up PCH with the beautiful icon Naomi Campbell,” zegt de rapper in het eerstgenoemde spotje. Waarop Campbell antwoordt: “So what you gonna do about it, DJ Khaled?”

Meer concurrentie van Spotify

De rapper uit Atlanta komt niet toevallig in actie voor Apple. Hij lanceerde tijdens de radioshow van Zane Low op Beats 1 ook zijn nieuwe plaat ‘For Free’. Apple Music zal de komende tijd wat meer concurrentie krijgen van Spotify, vooral wat groepsabonnementen betreft. Voorheen was het vrij prijzig om met meerdere mensen lid te worden van Spotify, maar nu zijn ook een groepspakket van €15 per maand hebben ingevoerd liggen ze op hetzelfde prijsniveau als Apple Music. In huishoudens met verschillende apparaten kan dat wel een strijd opleveren: in theorie werken Spotify en Apple Music allebei op iOS en Android, maar we vermoeden dat fanatieke Android-gebruikers dan toch liever voor Spotify kiezen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2016, 17:29
Categorie Achtergrond
Onderwerpen apple music, reclamespot, spotify

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.