Apple Watch Close Your Rings-verhalen

Close Your Rings: deze gebruikers halen meer uit de Apple Watch

Januari is het moment voor goede voornemens en ook Apple weet dat. Op een speciale pagina leggen ze uit hoe gebruikers fit worden en blijven dankzij de Apple Watch activiteitsringen.

Close Your Rings: inspirerende verhalen

Heb je al wel een iPhone, maar twijfel je erover een Apple Watch te kopen, dan wil Apple je graag voorzien van wat inspiratie. De pagina ‘Close Your Rings’ is uitgebreid met verhalen over mensen die de Activiteit-app gebruiken en dagelijks hun ringen sluiten. Eén van de verhalen gaat over Haley, een zwemster uit het Amerikaanse nationale team. Ze is competitief ingesteld en probeert haar bewegings- en trainingsringen elke dag te verdubbelen. Een andere sporter, golftalent Lucy, gebruikt haar Apple Watch om tijdens toernooien te kijken wat ze kan verbeteren. Ook gebruikt ze de Apple Watch tijdens het zwemmen met vrienden.

Maar je hoeft geen topsporter te zijn om iets aan een Apple Watch te hebben. Er komen ook een dirigent en een yogaleraar aan bod. Beide vinden dat de Apple Watch hen heeft geleerd om gezonder te leven. Die insteek kwam bij Apple niet vanzelf. Bij de introductie van de Apple Watch in 2015 lag de nadruk sterk op mode en dagelijks gebruik. Gaandeweg heeft Apple meer de focus gelegd op de gezondheidsfuncties, als alternatief voor sporthorloges zoals die van Garmin en fitnesstrackers zoals die van Fitbit.

De pagina is hier te vinden.

Close Your Rings-verhaal

Apple lijkt van plan om steeds meer gezondheidsfuncties in te bouwen. Zo kwam bij de Apple Watch Series 4 de mogelijkheid erbij om een hartfilmpje te maken. Daarnaast heeft Apple een leuke business opgebouwd met de verkoop van horlogebandjes. Heel wat Apple Watch-bezitters hebben niet één horlogebandje, maar een hele collectie.

Wil je ook je activiteitenringen sluiten? Lees dan in onderstaande uitleg hoe het werkt en in welke mate je de waardes kunt instellen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 januari 2019, 8:36
Categorie Achtergrond
Onderwerpen activiteit, apple watch

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.