Carpool Karaoke

Carpool Karaoke uitgesteld naar ‘later dit jaar’

Carpool Karaoke is vertraagd. De tv-show met zingende artiesten komt pas later dit jaar beschikbaar op Apple Music, niet zoals beloofd in april.

We wisten dat Apple ermee bezig was en we hebben ook al wat trailers gezien. Maar de tv-serie Carpool Karaoke is voorlopig niet te bekijken. Apple’s eerste grote project rond eigen videocontent is uitgesteld naar later dit jaar. Oorspronkelijk zou de serie in april van start gaan.

Carpool Karaoke

Carpool Karaoke ‘later dit jaar’

Eigenlijk zou Apple al in maart een feestje houden om de start van Carpool Karaoke op Apple Music te vieren, maar dat feestje wordt nu voor de tweede keer uitgesteld. De beloofde start in april gaat niet door. Apple gaf geen verklaring daarvoor, maar meldde alleen tegenover Reuters dat Carpool Karaoke ‘later dit jaar’ in premiere gaat op Apple Music. CBS Television Studios, de partner waarmee Apple samenwerkt, maakte het nog bonter door te doen alsof het allemaal al zo was gepland: “We zijn enthousiast over onze ‘Carpool Karaoke’ voor Apple Music en kijken ernaar uit dat iedereen het later dit jaar kan zien”.

Apple wordt nu ingehaald door een soortgelijke serie, die al via Spotify te bekijken is: in Traffic Jam gaan ook steeds twee artiesten in de auto zitten om samen muziek te maken.

Vorig jaar juli kondigde Apple al aan dat ze een spin-off zouden maken van Carpool Karaoke, een vast onderdeel in The Late Late Show van James Corden. Apple’s versie van Carpool Karaoke wordt hetzelfde qua insteek, maar met een wisselende bestuurder, waarbij steeds twee muzikanten, acteurs, sportsterren of andere bekende personen een ritje maken en ondertussen meezingen met hun favoriete nummers.

Metallica, Alicia Keys en meer
We weten ook al wie aan het eerst seizoen meedoen, namelijk Will Smith, Metallica, Chelsea Handler, Blake Shelton, Alicia Keys, Seth MacFarlane, Michael Strahan, Shaquille O’Neal, John Legend, John Cena, Ariana Grande en Game of Thrones-sterren Maisie Williams en Sophie Turner. In de trailer zijn 16 koppels te zien, die steeds in een 30 minuten durende aflevering met elkaar gaan rondrijden. Apple-topman Eddy Cue beloofde rond dezelfde tijd dat de trailer verscheen (dus in februari) dat Carpool Karaoke in april van start zou gaan.

Daarnaast is Apple nog met andere projecten bezig, zoals een soort spelshow met de naam ‘Planet of the Apps’ waarin appontwikkelaars het tegen elkaar gaan opnemen. Het is nog onduidelijk of die show ook vertraagd is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2017, 8:20
Categorieën Apple, Diensten
Onderwerpen apple music, karaoke

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.