iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 24 april 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 24 april 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoDe zomer komt steeds dichterbij en dat betekent dat ook het einde van de roamingkosten in zicht komt. Wat betekent dit voor jou? Wij hebben de veranderingen op een rij gezet. In deze nieuwe week keken we ook weer naar nieuwe geruchten over de iPhone 8, deze keer over een mogelijke vertraging van de iPhone 8-massaproductie. Wanneer gaat de iPhone 8 nou verschijnen? Niemand weet het nog zeker, maar het ziet er iets minder rooskleurig uit dan voorgaande jaren. Vandaag bespraken we ook een tweetal app-updates van KLM en TomTom GO Mobile en geven we tips over het beluisteren van podcasts via Apple Watch en afspeellijsten maken in YouTube op iOS. We sluiten de dag af met een nieuwe beta van iOS 10.3.2 en andere versies die Apple in ontwikkeling heeft. Dat en nog veel meer in deze eerste iCulture Vandaag van deze week!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Albums delen met andere met Google Foto's.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Google Foto's (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Google Foto’s ondersteunt nu AirPlay voor het bekijken van foto’s en video’s via je televisie.
  • Notability (€9,99, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Notities in Notability kunnen nu gedeeld worden via Berichten.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2017, 22:03
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.