Carpool Karaoke met Tim Cook.

Carpool Karaoke op Apple Music krijgt wisselende presentatoren

Carpool Karaoke gaat binnenkort uitgezonden worden bij Apple Music, maar niet met James Cordon. In plaats daarvan wordt de show elke keer gepresenteerd door een ander bekend persoon. De eerste namen zijn al bekendgemaakt.

Carpool Karaoke met Tim Cook.
Afgelopen zomer werd bekend dat Apple de nieuwe eigenaar werd van de Amerikaanse show Carpool Karaoke van James Cordon. Maar al snel bleek dat James Cordon niet meer de presentator zou zijn. Nu is bekendgemaakt hoe de show er op Apple Music uit gaat zien. In plaats van James Cordon achter het stuur, zal in elke aflevering een andere presentator op het gaspedaal van de Carpool Karaoke drukken, gecombineerd met een bekende gast. Behalve muzikanten zullen ook andere bekende mensen hun entree maken in de show.

Carpool Karaoke bij Apple Music

Oorspronkelijk is Carpool Karaoke een onderdeel van de The Late Late Show van James Cordon. In Carpool Karaoke duiken allerlei muzikanten in de auto bij James Cordon, waarin zij vaak samen met hem een liedje zingen en over van alles en nog wat praten. Zo waren onder andere Britney Spears, Adele en Justin Bieber te gast. Als uitzondering op de muzikale artiesten verscheen ook First Lady Michelle Obama in de show. Vlak voor het iPhone 7-event werd ook een mini-aflevering getoond met Tim Cook naast James Cordon.

Hoewel Cordon nog wel betrokken is bij het project, zal hij de nieuwe versie bij Apple Music niet gaan presenteren. In plaats daarvan zal elke aflevering geleid worden door een andere presentator in combinatie met bijvoorbeeld een muzikale gast. Als voorbeeld wordt gegeven Seth MacFarlane (bekend van Family Guy) gecombineerd met Ariana Grande en John Legend met Alicia Keys. Ook komediant Billy Eichner met de band Metallica wordt door Cordon genoemd. Er zullen dus ook bekende mensen buiten de muziekwereld hun opwachting maken in Carpool Karaoke, zoals van de NFL en NASCAR.

In totaal zullen er zestien afleveringen van elk een half uur worden geproduceerd. Dit is aanzienlijk langer dan de originele Carpool Karaoke, waarbij elke aflevering ongeveer een kwartier duurde. Carpool Karaoke op Apple Music wordt dan ook meer een soort interviewreeks over van alles en nog wat. Het is nog niet bekend wanneer Carpool Karaoke op Apple Music precies van start gaat. Voor fans van het origineel is er overigens goed nieuws: Carpool Karaoke in The Late Late Show zal gewoon door blijven gaan, met James Cordon.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2017, 21:32
Categorie Apple
Onderwerpen apple music, karaoke, tv-series

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.