Beats Studio Buds muziekvideo

Beats Studio Buds alweer gelekt, nu in Taiwan

Kondig nu maar eens aan, Apple!

Op allerlei manieren zijn de Beats Studio Buds ondertussen gelekt: via de code, in de oren van bekende artiesten en via goedkeuringsinstanties. Deze nieuwe high-end draadloze oordopjes hebben wat weg van concurrerende merken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Update 10 juni 2021: Alles wijst op een spoedige release van de Beats Studio Buds. Ze zijn nu opgedoken in foto’s bij de Taiwanese goedkeuringsinstantie NCC (National Communications Commission). Veel geheimen zijn er nu niet meer. Ze zijn draadloos en worden in het oor gedragen, anders dan de AirPods. De nieuwe foto’s geven een betere indruk van de grootte. Apple levert waarschijnlijk meerdere siliconen eartips mee om ze goed passend te maken. Er zit een ovale oplaadcase bij in een bijpassende kleur: zwart, wit en rood. Opladen doe je via USB-C.

Beats Studio Buds grootte

Update 5 juni 2021: Apple probeert wel de spanning op te bouwen rondom deze oortjes. Ze zijn nu gelekt in een muziekvideo van rapper en songwriter Roddy Ricch. In de video voor ‘Late At Night’ is er een scene te zien waar Ricch een liedje in de studio aan het mixen is. Al bij 0:15 seconden zien we het doosje van de Beats Studio Buds, waarna hij de oortjes in doet.


Update 27 mei 2021: Het blijft maar doorgaan met gelekte foto’s van de Beats Studio Buds. Atleet LeBron James heeft op Instagram enkele foto’s gepubliceerd, waarin hij de nog niet aangekondigde Beats Studio Buds draagt. Ze hebben het Beats-logo op dezelfde plek als de afbeeldingen die eerder zijn gelekt.

LeBron James met Beats Studio Buds

Naast de uitvoeringen in wit en zwart zou er ook een rode uitvoering gepland zijn. Beats is nog steeds een populair merk bij sporters en artiesten, dus het is mogelijk dat Apple een paar pre-productie-exemplaren heeft rondgestuurd om alvast wat buzz te creëren. Dat is bij deze gelukt.

Update 25 mei 2021: En opnieuw is er informatie gelekt, deze keer in de vorm van foto’s van de daadwerkelijke oordopjes. De website MySmartPrice kreeg ze toegestuurd, maar kan de authenticiteit niet garanderen. Het uiterlijk is echter gelijk aan dat van de FCC. De oortjes hebben een ronde vorm, met in elk twee kleine gaatjes. Je draagt ze in je oor, vergelijkbaar met de Galaxy Buds. Bij de huidige AirPods hangt het half uit je oor. Op de foto’s hieronder mist nog de eartip.

Beats Studio Buds foto's

Update 24 mei 2021: De Beats Studio Buds zijn nu ook verschenen bij de Amerikaanse goedkeuringsinstantie FCC. Deze toont het nieuwe product als ‘Beats Studio Bud’, waardoor de naam vrijwel zeker is. Ook het design klopt met eerder gelekte informatie. Het gaat om Apple’s interne referentienummers A2512 en A2513. Daarnaast zijn er veel details over de Bluetooth-tests te vinden, plus een verzoek van Apple om de informatie vertrouwelijk te houden.

De tekeningen geven aan waar het FCC-merkje komt te staan. Apple kan dergelijke producten pas verkopen als er FCC-goedkeuring is. Meestal volgt kort daarna de officiële introductie.

Beats Studio Buds

Hieronder volgt ons oorspronkelijke artikel van 17 mei 2021.

Beats heeft diverse draadloze hoofdtelefoons en oordopjes in het assortiment. Denk aan de Beats Solo Pro hoofdtelefoon, maar ook de Beats Flex en Powerbeats-oordopjes. In die laatste categorie lijkt er nu nog een nieuw model bij te komen: de Beats Studio Buds. MacRumors ontdekte afbeeldingen van dit nieuwe setje oordopjes, in drie verschillende kleuren.

Beats Studio Buds gelekt

In zowel de release candidate van iOS 14.6 als tvOS 14.6 zijn verwijzingen naar de nieuwe oordopjes opgedoken. Het gaat om kleine oordopjes met een rubberen tip die je in je oren stopt. In tegenstelling tot de AirPods, zit er geen stokje aan. Ze lijken daardoor meer op de Samsung Galaxy Buds en de Amazon Echo Buds. De oordopjes worden geleverd in een ovale oplaadcase.

Beats Studio Buds gelekt.

Specificaties zijn nog niet bekend, maar vermoedelijk zit er een Apple-chip in voor makkelijk koppelen en ondersteuning van Hé Siri. Het gaat dan hoogstwaarschijnlijk om de H1-chip, die je ook in andere recente Apple-oordopjes en hoofdtelefoons vindt. De drie kleuren die in ieder geval ontdekt zijn, zijn wit, zwart en rood.

Het design is een opmerkelijke stap voor Beats. Alle draadloze oordopjes van Beats hadden voorheen een oorhaak óf een nekband. De Beats Studio Buds zijn daarmee de eerste draadloze oordopjes in deze vorm. Het is nog niet duidelijk wanneer Apple de oordopjes officieel gaat aankondigingen, wat ze kosten en wanneer ze in de winkels verschijnen. Mocht er meer bekend zijn, dan werken we dit artikel bij.

Revisiegeschiedenis:

  • 2021 - 24 mei: Info over FCC-melding toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2021, 7:59
Bron Bron MacRumors
Categorie Accessoires
Onderwerpen beats, oordopjes
7 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.