Apple Watch Series 7 gelekte fotos

Vermoedelijke Apple Watch Series 7 te zien op foto’s

Op Facebook zijn foto's gelekt van de vermoedelijke Apple Watch Series 7. Het zijn de eerste echte foto's, nadat we eerder alleen marketingmateriaal kregen voorgeschoteld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De eerste echte foto’s van de Apple Watch Series 7?

Vorige week meldden we dat de Apple Watch Series 7 releasedatum nabij is: volgens een supportmail van Hermès zou het nieuwe model op 8 oktober in pre-order gaan. Of dat zo is, is nog even afwachten. Wel hebben we nu de eerste foto’s, als het tenminste om echte exemplaren gaat. Ze verschenen in een Facebook-groep voor Apple Watch-fans en zijn daarna weer offline gehaald.


De persoon die de foto’s gepost heeft zegt te werken voor een provider die de Apple Watch Series 7 al test voordat het “later deze herfst” in de verkoop gaat. Als de foto’s echt zijn zouden het de eerste echte foto’s van de nieuwe smartwatch zijn. Tot nu toe hebben we alleen verfraaide marketingfoto’s gezien die geen juiste indruk geven hoe het er uiteindelijk om je pols uit ziet.

Apple Watch Series 7 gelekte fotos

Apple heeft nog geen officiële datum bekendgemaakt wanneer de Apple Watch Series 7 in de verkoop gaat. Het model heeft een 20% groter display maar heeft geen platte zijkanten, zoals eerder werd voorspeld. Mogelijk was Apple dat wel van plan, maar is er op het laatste moment toch besloten om voor het minder ambitieuze plan B te gaan. Dit houdt in dat de hoeken ronder en zachter zijn dan voorheen, waarbij het scherm nog steeds rondingen heeft op de hoeken.

De Series 7 is bovendien stofbestendiger (IP6X) en heeft een formaat 41mm en 45mm voor bandjes. Oude bandjes blijven gewoon bruikbaar: 38/40mm is compatibel met 41mm en 42/44mm blijft geschikt voor 45mm. De CPU is echter hetzelfde gebleven en de performance is er daardoor niet op vooruit gegaan. Mogelijk zijn er nog interne aanpassingen waar we nog geen weet van hebben, aangezien Apple nog geen volledige specs heeft vrijgegeven. Een teardown volgt pas zodra de eerste exemplaren in handen van gebruikers zijn. Ook reparatiebedrijven zoals iFixit zullen daarop moeten wachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Apple Watch Series 7

De Apple Watch Series 7 is de nieuwste versie van de Apple Watch van 2021. De Apple Watch Series 7 heeft nagenoeg hetzelfde design, maar wel met een groter display. Ook komt deze Apple Watch in twee nieuwe formaten, namelijk 41mm en 45mm. Je kan kiezen uit vijf kleuren: middernacht, sterrenlicht, blauw, rood en het nieuwe groen. Er zijn geen nieuwe gezondheidsfuncties toegevoegd.

Apple Watch Series 7
3 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.