macOS Big Sur Kaarten gidsen

‘Apple registreert vijf nieuwe Macs en MacBooks in Europa’

Met macOS Big Sur

Apple heeft opnieuw enkele Macs geregistreerd in Europa. Het gaat in totaal om vijf nieuwe modelnummers van Macs en MacBooks, mogelijk de nieuwe modellen voor najaar 2020.

Eens in de zoveel tijd lekt er via de Eurasian Economic Commission een nieuwe reeks modelnummers uit van onaangekondigde Apple-producten. Deze keer heeft de Franse website Consomac vijf nieuwe modelnummers gespot in de registratie van nieuwe Macs en MacBooks. Het gaat dus zowel om desktops als laptops.

‘Registratie nieuwe Mac-desktops en MacBooks voor 2020’

Bij de nieuwe registratie staat een flinke reeks modelnummers, maar na inspectie van iCulture gaat het om slechts vijf nieuwe nummers. De andere nummers zijn al eerder opgedoken en vaak zelfs al reeds gebruikt. Bovendien zit er een modelnummer tussen (A2330) voor de Mac mini Developer Transition Kit, het speciale model voor ontwikkelaars om te werken aan apps voor de Apple Silicon.

De nieuwe modelnummers zijn:

MacBooks

  • A2337
  • A2338

Mac registratie met macOS Big Sur in 2020.

Mac-desktops

  • A2348
  • A2438
  • A2439

Het is nog onduidelijk om wat voor modellen het precies gaat. De kans is zeker aanwezig dat dit modelnummers zijn voor nieuwe MacBooks met Apple Silicon, de eigen ontwikkelde chip. Apple gaat vermoedelijk later dit jaar de nieuwe Macs aankondigen. We verwachten niet dat Apple de Macs tijdens het iPhone 12-event van vandaag gaat presenteren. Volgens recente geruchten kondigt Apple in november de nieuwe Macs aan.

Alle modellen draaien in ieder geval op macOS 11 Big Sur, de aankomende grote firmware-update. Het is nog niet bekend wanneer macOS Big Sur precies verschijnt, maar mogelijk verklapt Apple daar vandaag wel iets over. We verwachten de update ergens de komende maand.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2020, 12:03
Bron Bron Consomac
Categorie Mac & macOS
Onderwerpen mac, macbook

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.