Apple brengt firmware-update 3.7.2 voor AirPods uit

Apple heeft firmware 3.7.2 uitgebracht voor de AirPods. De installatie vindt automatisch plaats en bevat waarschijnlijk alleen bugfixes.

Apple heeft vanavond een nieuwe firmware-update voor de AirPods uitgebracht. Het gaat om versie 3.7.2 en het wordt automatisch geïnstalleerd via de iPhone. Waarschijnlijk zitten er alleen prestatieverbeteringen en bugfixes in.


AirPods met iPhone

AirPods firmware 3.7.2 verschenen

De firmware van de AirPods wordt automatisch geïnstalleerd zodra je de AirPods verbindt met de iPhone. Daarna kun je via Instellingen > Algemeen > Info > AirPods zien of de update al gelukt is. Je hoeft geen handmatige actie te ondernemen. Sterker nog: waarschijnlijk is de update al ongemerkt geïnstalleerd terwijl je dit las of terwijl je naar Ajax-Manchester United zat te kijken.

AirPods firmware-update

Er zijn geen releasenotes voor deze firmware-update, waardoor nog niet bekend is welke problemen zijn opgelost. De AirPods verschenen vorig jaar oktober maar zijn nog steeds moeilijk leverbaar. Bij de online Apple Store geldt meer dan een halfjaar later nog steeds een levertijd van 6 weken. Mochten er achteraf nog nieuwe functies ontdekt worden, dan werken we uiteraard dit artikel bij.

Bekijk ook

AirPods firmware: er staat een update voor AirPods Max voor je klaar

Een aantal keer per jaar verschijnt er nieuwe AirPods-firmware. In deze tip leggen we uit waarom er updates voor de AirPods verschijnen en hoe je weet of de nieuwste update op jouw AirPods zijn geïnstalleerd.
Bekijk ook

Levertijd AirPods nog steeds 6 weken, heeft Apple ze te goedkoop gemaakt?

De levertijd van de AirPods bedraagt nog steeds 6 weken, vier maanden nadat ze op de markt verschenen. Heeft Apple ze misschien te goedkoop gemaakt? Er zijn mensen die dat inderdaad vinden.

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.