iCulture-app webpagina

App Store-webpagina’s krijgen nieuw design

Apple heeft de App Store-webpagina's aangepast voor het nieuwe design in de App Store. De pagina's hebben meer witruimte en zien er moderner uit.

Apple gaat het design van de iTunes- en App Store-pagina’s aanpassen aan het nieuwe design. De pagina’s krijgen meer witruimte en lijken op het design dat je in de vernieuwde App Store in iOS vindt.

iCulture-app webpagina
Links het oude design van de webpagina’s, rechts het nieuwe.

Nieuw design voor App Store-pagina’s

In iOS 11 voerde Apple een nieuw design in voor de App Store, met dagelijkse verhalen over apps. Die verhalen kun je nog steeds niet op de desktop lezen, maar het uiterlijk heeft wel de overstap gemaakt naar de desktop. Nadeel is wel dat je voortaan moet klikken om de screenshots van een app te zien, maar misschien verandert dat nog.

App Store-design iCulture-app

Als je de normale link van een app bekijkt (bijvoorbeeld deze) krijg je nog de normale weergave te zien. Maar plak je ‘&isWebExpV2=true’ erachter dan verschijnt de nieuwe weergave (zoals hier). Apple lijkt nog bezit met het aanpassen van de pagina’s, maar onze app is in ieder geval al klaar voor het nieuwe design.

O, je hebt de iCulture-app nog niet? Download ‘m dan snel via onderstaande link! En een leuke App Store-recensie vinden we ook altijd fijn.

Via: @KhaosT, tip via @basvanderploeg

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2017, 20:24
Categorie Apps
Onderwerpen app store, design
Devices Mac, MacBook
Software iOS 11

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.