Magic Keyboard met numeriek toetsenbord in close-up.

Levertijden Apple’s grotere Magic Keyboard opgelopen, mogelijk voor aangepast model

Was je van plan om binnenkort het Magic Keyboard met numeriek toetsenblok te kopen? Dan moet je geduld hebben, want dit grote toetsenbord heeft last van langere levertijden. Wat heeft dit te betekenen?

Magic Keyboard met numeriek toetsenbord in close-up.
Het Magic Keyboard met numeriek toetsenblok is Apple’s meest recente Mac-accessoire, maar de levertijden zijn nu al opgelopen. Daardoor zou er zomaar een aangepast model op komst kunnen zijn, terwijl het toetsenbord tijdens de afgelopen WWDC werd aangekondigd.

Levertijden Magic Keyboard met numeriek toetsenblok

Het Magic Keyboard met numeriek toetsenblok is nagenoeg identiek met het oorspronkelijke Magic Keyboard, maar is extra breed dankzij de extra toetsen met cijfers aan de rechter kant. Voorheen was dit grotere toetsenbord alleen beschikbaar in een bedrade versie. Ook ging het toen nog om de oude toetsen, in plaats van de vernieuwde toetsen met groter oppervlak.

Als je in de online Apple Store dit Magic Keyboard met numeriek toetsenblok wil bestellen, dan zie je dat de levertijden flink opgelopen zijn. Als je er nu eentje bestelt, dan moet je maar liefst zes tot zeven weken wachten voordat je hem geleverd krijgt. Dit is een behoorlijke vertraging en komt nogal uit het niets. Als je vanaf nu zeven weken vooruit telt, dan kom je uit bij de laatste week van november. Dit lijkt aan de ene kan niet geheel toeval te zijn.

iMac Pro accessoires

Mogelijk voor aankomende iMac Pro
In december brengt Apple namelijk de compleet nieuwe iMac Pro op de markt. Deze wordt geleverd met een speciale spacegrijze versie van ditzelfde toetsenbord, inclusief een exclusieve zwarte Magic Mouse 2 of Magic Trackpad 2. Apple heeft destijds laten weten dat deze spacegrijze versies exclusief voor iMac Pro-kopers zijn. Het is mogelijk dat Apple van plan is om deze toch ook los uit te brengen, al kan de langere levertijd ook wijzen op slechts wat aangepaste toetsen. Overigens is er nog wel een voorraad beschikbaar in de fysieke Apple Stores.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2017, 18:37
Categorie Accessoires
Onderwerp magic keyboard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.