iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 13 oktober 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 13 oktober 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoOnze iPhone 8 Plus review staat online, met extra veel aandacht voor de camerafuncties! Ook gaan we wat dieper in op een aantal andere zaken, die niet in onze eerdere iPhone 8 review aan de orde kwamen. Misschien zit je helemaal niet te wachten op een nieuwe iPhone, maar zoek je een oplossing voor je probleem. We hebben vandaag daarom twee polls georganiseerd: eentje voor meldingen in WhatsApp die niet aankomen en een andere voor de 4G-problemen bij Vodafone. In beide gevallen kun je je ervaringen uitwisselen met andere gebruikers. Verder hebben we nieuws over de vernieuwde Appie-app, die voortaan je boodschappen noteert en er komen in 2018 geen iPhones met Touch ID meer. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag van donderdag 12 oktober!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Spotify for Artists (gratis, iPhone, iOS 12.0+) - Ben je artiest? Dan kun je met deze speciale Spotify-app voor artiesten makkelijker je releases regelen.
  • BBEdit 12: Een grote nieuwe update voor deze Mac-tekstverwerker. Nu de makers TextWrangler aan de kant hebben gezet, hebben ze alle tijd om aan BBEdit te werken. Veel fouten zijn opgelost en de app is geschikt gemaakt voor macOS High Sierra.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.