AirPods Pro in middernachtgroen en zwart (concept)

‘AirPods Pro komen in meerdere kleuren’ (update: nee)

De AirPods Pro zullen volgens nieuwe geruchten in drie nieuwe kleuren verkrijgbaar zijn: zwart, goud en middernachtgroen, passend bij je groene iPhone 11 Pro. Dat beweert een Chinese publicatie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Update 18:00 uur: Inmiddels zijn de AirPods Pro aangekondigd, maar alleen in de kleur wit. De Chinese bron had het dus fout.

Bekijk ook

AirPods Pro officieel aangekondigd: nieuwste model met ruisonderdrukking

Het gerucht ging al een tijdje, maar nu is het officieel: de AirPods Pro zijn aangekondigd. Deze nieuwe lijn bestaat naast de huidige AirPods 2 en biedt volgens Apple een betere geluidskwaliteit. Check de details!

Hieronder volgt ons oorspronkelijke artikel.


Er zijn ook al conceptafbeeldingen gemaakt van deze nieuwe kleuren, die je hieronder ziet. De Chinese publicatie Economic Daily News beweert zelfs dat de AirPods Pro in maar liefst acht (!) kleuren op de markt komen, waaronder wit, zwart, goud en dus ook middernachtgroen. Het zou ongebruikelijk zijn voor de AirPods, die tot nu toe alleen in wit verkrijgbaar waren. Van de andere kant heeft Apple’s dochtermerk Beats de hoofdtelefoons in heel veel kleuren uitgebracht, soms in speciale uitvoeringen.

De AirPods Pro (of AirPods 3) kunnen elk moment worden aangekondigd. Apple zou plannen hebben om ze al begin volgende week te onthullen, beweert Economic Daily News, zodat ze nog voor de feestdagen in de winkel liggen.

AirPods Pro in middernachtgroen en zwart (concept)

Bovenstaand concept via Jablíčkář.cz

Verder herhaalt de Chinese site nog eens dat er actieve ruisonderdrukking op de oortjes zit en dat ze waterbestendiger zullen zijn dan de huidige modellen. Daarmee zijn ze meer geschikt voor sporters. Ze zijn voorzien van rubberen eartips, om te voorkomen dat ze uit je oren vallen. Ook zorgt het rubber ervoor dat omgevingsgeluid wordt buitengesloten.

Al sinds februari meldt Economic Daily News dat Apple nieuwe AirPods in het zwart wilde uitbrengen. Kort daarop kwamen de AirPods 2 op de markt, maar alleen in het wit. Mogelijk had Apple wel plannen voor een zwarte variant, maar hebben ze dit destijds laten zitten omdat er dit jaar nog een derde generatie zou uitkomen. Ook andere bronnen zeggen dat er in februari al zwarte AirPods in productie gingen, in een matte variant voor extra grip. Het concept hierboven toont de AirPods ook met een mattere afwerking. Dit zou dan beter moeten passen bij de iPhone 11 Pro-modellen, die ook mat zijn.

Bekijk ook

AirPods Pro: alles over Apple's oordopjes met ruisonderdrukking

De AirPods Pro zijn een speciale uitvoering van de AirPods, die sinds oktober 2019 verkrijgbaar zijn voor €279. Wat is er bijzonder aan de AirPods Pro. Je leest hier alles over functies, prijs en meer.

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 28 oktober: Artikel aangepast, aangezien de AirPods Pro alleen in wit verkrijgbaar zijn

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.