Activity++ voor de iPhone en Apple Watch.

Activity++ laat zien hoe vaak je je doelen achter elkaar behaald hebt

Activity++ is een alternatieve Apple Watch- en iPhone-app om de activiteiten van je Apple Watch te bekijken. Zo zie je je bewegings-, calorieën- en staandoel in deze app.

Activity++ voor de iPhone en Apple Watch.
De Activiteit-app van je Apple Watch houdt allerlei statistieken bij. Zo stel je daar je dagelijkse calorieën- en bewegingsdoel in, terwijl de app ook in de gaten blijft houden of je wel vaak genoeg staat. Activity++ voor iPhone en Apple Watch is een soortgelijke app die deze gegevens verzamelt en op een andere manier weergeeft dan de standaard app van Apple.

Activity++ met complicatie en snelle blik

Activity++ is van dezelfde makers als twee eerdere soortgelijke apps, namelijk Sleep++ en Pedometer++. Waar deze apps zich respectievelijk focussen op het bijhouden van je slaap en het aantal gezette stappen, focust Activity++ zich op alle doelen die je instelt in de Activiteit-app. Maar Activity++ geeft je resultaten op een nieuwe manier weer. Hoewel er ook gebruik wordt gemaakt van de bekende ringen, zie je in de standaardweergave ook meteen de individuele ringen van de verschillende doelen.

Activity++ met het beginscherm voor de iPhone. Activity++ met gegevens op de iPhone.

Door deze weergave is veel eenvoudiger te zien hoeveel streaks je behaald hebt, oftewel hoe vaak je achter elkaar al je doelen behaald hebt. Dit moet je extra motiveren om je doelen ook de volgende dag te behalen, omdat je op die manier je streak niet wil verbreken. En als je een pechdag hebt, kun je één dag uit je reeks dagen verwijderen, zodat je streak niet verbroken wordt. Dit kan echter alleen als je zes dagen op rij al je doelen behaald hebt.

Activity++ op de Apple Watch met gegevens. Activity++ voor de Apple Watch met wijzerplaat.

In de Apple Watch-app worden je behaalde resultaten wel in een standaard diagram weergegeven. De app heeft bovendien complicaties voor verschillende wijzerplaten, zodat je direct vanaf je wijzerplaat kunt zien hoe het ervoor staat. De app werkt samen met de Gezondheid-app, zodat al je gegevens correct in Activity++ weergegeven worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 april 2016, 19:45
Categorie Apps
Onderwerpen activiteit, activity, apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.