Loop de longen uit je lijf met Pedometer++ voor iPhone en Apple Watch

Wil je stappen tellen op je Apple Watch en iPhone? Pedometer++ heeft een update gekregen, waardoor hij helemaal zelfstandig op de Apple Watch kan draaien.

Pedometer++ voor iPhone en Apple Watch.Als je helemaal into gezondheidsapps bent en graag alles wat met beweging te maken heeft bij wil houden, dan kan Pedometer++ een handige aanvulling zijn. Pedometer++ is een simpele maar handige stappenteller-app om je stappen bij te houden. Met de laatste update is deze stappenteller erg functioneel geworden voor de Apple Watch, omdat hij gebruikmaakt van verschillende functies van de smartwatch.

Pedometer++ op je Apple Watch: aantal stappen op je wijzerplaat

Met de nieuwste versie van Pedometer++ werkt de Apple Watch-versie geheel op eigen kracht. De native Apple Watch-app leest je hartslag via de de hartslagsensor in de Apple Watch en dankzij een complicatie zie je in een oogopslag het aantal gezette stappen op je wijzerplaat. Doordat de app native draait, heb je geen constante verbinding met je iPhone nodig om de Apple Watch-app te blijven gebruiken. In de Apple Watch-app start je ook een wandeling, waardoor de gegevens zoals je hartslag constant bijgehouden worden.

Pedometer++ voor de Apple Watch. Pedometer++ voor de Apple Watch.

Heb je geen Apple Watch, dan is Pedometer++ alsnog een handige app om je stappen eenvoudig bij te houden. Pedometer++ maakt gebruik van de speciale coprocessor in je iPhone die beweging registreert, net als de standaard Gezondheid-app. In de iPhone app stel je zelf makkelijk een doel voor het aantal stappen en via eenvoudige grafiekjes zie je hoe dicht je bij je doel bent.

Pedometer++ voor de iPhone. Pedometer++ voor de iPhone.

Als je een Apple Watch gebruikt in combinatie met Pedometer++, worden alle gegevens van de app overgezet in de Gezondheid-app van de iPhone. Je stelt zelf in welke gegevens zoals hartslag en het aantal stappen geschreven en gelezen worden. De app is gratis te gebruiken, maar als je de ontwikkelaar wil steunen kan dat met een in-app aankoop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.