Apple biedt Jetpack Joyride gratis aan op Facebook

Via Facebook geeft Apple de game Jetpack Joyride weg voor de iPhone en iPad. In dit spel vlieg je met een jetpack door een oneindig lange hal terwijl je verschillende doelen moet behalen.

Jetpack JoyrideApple is al enige tijd op Facebook aanwezig met verschillende pagina’s, waaronder eentje voor de App Store. Sinds deze week geeft Apple via deze Facebook-pagina codes weg voor het populaire spel Jetpack Joyride. Je hoeft alleen de App Store-pagina te liken en de instructies op je scherm te volgen om het spel van Apple cadeau te krijgen. De kans bestaat dat Apple in de nabije toekomst ook andere betaalde apps op deze manier gaat aanbieden.

Wil je een gratis code voor het spel, dan moet je de App Store-pagina op Facebook liken en naar de bijbehorende app gaan. Deze moet je toegang verlenen tot je basisinformatie op Facebook. Verdere informatie vraagt de app niet van je Facebook-account: zo zal hij geen berichten op je prikbord plaatsen. Op het moment wordt alleen Jetpack Joyride gratis aangeboden, maar wij vermoeden dat ook andere betaalde apps in de toekomst voorbij zullen komen. De gratis codes voor Jetpack Joyride blijven tot 21 november 2011 geldig.

Jetpack Joyride is een game waarin je met een jetpack door een oneindig lange hal vliegt terwijl je obstakels ontwijkt. Ondertussen krijg je kleine doelen toegewezen, zoals het halen van een bepaalde afstand of het highfiven van een aantal wetenschappers. Het spel kwam in september uit in de App Store en lijkt het sindsdien erg goed te doen. Op het moment van schrijven staat hij op nummer 55 in de top 200. Wil je het spel ondanks de actie op Facebook alsnog gewoon kopen, dan kan dat via onderstaande link.

Downloaden: Jetpack Joyride (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2011, 15:01
Categorieën Games, Uncategorized
Onderwerpen app store, apple, facebook, halfbrick, jetpack joyride

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.

Apple biedt Jetpack Joyride gratis aan op Facebook

Apple biedt de game Jetpack Joyride gratis aan via hun pagina op Facebook. Hiervoor hoef je alleen de Facebook-pagina te liken en hun app daar te gebruiken. In het spel vlieg je door een oneindig lange hal terwijl je doelen behaalt.

Jetpack JoyrideAl enige tijd zit Apple op Facebook met verschillende pagina’s, waaronder een voor de App Store. Vanaf deze week geeft de pagina ook promocodes weg voor het populaire spel Jetpack Joyride. Je hoeft alleen de App Store-pagina te ‘liken’ en de instructies op je scherm te volgen om het spel van Apple cadeau te krijgen. Er is een kans dat Apple in de nabije toekomst ook andere betaalde apps op deze manier gaat aanbieden.
(meer…)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2011, 14:42
Categorie Games
Onderwerpen apple, facebook, halfbrick, jetpack joyride

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.