Archief voor 'games'

Fortnite game

Fortnite komt terug naar de iPhone, maar...

Na een lang gevecht met Apple komt Fortnite eindelijk terug naar de iPhone, maar alleen in de EU-landen. Verder is Epic Games van plan een alternatieve gamewinkel te starten en klaagt CEO Tim Sweeney over Apple's nieuwe maatregelen in de EU.

Groep mensen met 15-inch MacBook Air

Hoe Apple van de Mac een echt gameplatform wil maken

In een nieuw interview bespreekt Apple hoe ze van de een high-end gamesplatform wil maken. Raymond Wong sprak met marketingmanagers Gordon Keppel en Leland Martin en er staan daadwerkelijk wel wat interessante punten in.

Crossy Road Apple TV

De leukste Apple TV-multiplayergames voor het hele gezin

Als je een Apple TV hebt, wil je er vast ook op gamen. Met alle games in deze lijst kun je iemand anders naast je op de bank mee laten doen, want deze games ondersteunen stuk voor stuk lokale multiplayer. Sommige games zijn voor iedereen te downloaden, en andere vereisen een Apple Arcade-abonnement.

Pompoenen voor Halloween.

De engste horrorgames voor iPhone en iPad

De horrorgames voor iPhone en iPad die je in deze lijst terugvindt, zijn angstaanjagend. Van het fascinerend duistere Dark Echo en het onheilspellende Year Walk tot de zombieactie van Into The Dead 2 en het angstaanjagende buitenaardse Alien: Isolation. Met deze iPhone-horrorgames kom je Halloween wel door!

Pong op Apple Watch

Dit zijn de leukste spelletjes voor de Apple Watch

Wist je dat je ook spelletjes kunt spelen op je Apple Watch? Er zijn voor de Apple Watch meerdere games beschikbaar die leuk zijn voor tussendoor. In deze gids bespreken we meer dan 15 aanraders.

Apple Arcade logo oranje.

Alles over Apple Arcade, de gamedienst van Apple

Apple's eigen gamedienst heet Apple Arcade. Tegen een vast bedrag per maand kun je alle games spelen. In dit overzicht lees je wat het kost en op welke apparaten je kunt spelen. Alles over Apple Arcade op een rijtje!

Star Wars: Galaxy of Heroes voor iOS.

De beste Star Wars games voor iPhone en iPad

Ben je gek op Star Wars, dan valt er genoeg te doen met je iPhone of iPad. In de App Store vind je talloze Star Wars-games, die je op elk moment kunt spelen. Of het nu Star Wars Day (4 mei) is of een andere dag van het jaar. We zetten onze favorieten op een rij.

Tetris logo iOS.

De beste Tetris-games voor iPhone en iPad

Tetris is al meer dan 30 jaar oud maar is nog steeds een populaire game. Naast de officiƫle Tetris-game zijn er ook allerlei varianten en klonen die je op de iPhone en iPad kunt spelen. Wij hebben de leukste Tetris-games voor je uitgezocht.