Windows Vista-thema voor iPhone: VistaPerfection 2.0

VistaPerfection 2.0 is een thema voor de iPhone, met iconen, een dock, aangepaste startschermen en een Vista-opstartgeluid. Er worden maar liefst 90 iconen meegeleverd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Vista Perfection iPhone themaWindows Vista is samen met Windows ME inmiddels uitgegroeid tot de minst geliefde versie van het besturingssysteem. Toch is het grafisch best mooi; mooi genoeg om een thema voor de iPhone te maken. Het nieuwe iPhone-thema VistaPerfection 2.0 is gemaakt door Spec Works en is compatibel met Summerboard. Je geeft je iPhone hiermee een waanzinig pc-uiterlijk en de meegeleverde extra’s zijn ook nog eens erg uitgebreid.


Vista startschermBij dit thema krijg e meer dan 90 iconen, een aangepaste Dock, een Wi-Fi-icoon, afbeeldingen voor het booten en restoren, sliders, een aangepast netwerk-icoon voor EDGE en natuurlijk ook het typische Vista-inloggeluid.

Vista Perfection is nog niet in Installer te vinden; je zult het handmatig moeten installeren aan de hand van instructies die op ModMyiFone te vinden zijn.

Microsoft

Microsoft is, naast Apple en Google, een van de grootste techbedrijven ter wereld. Microsoft is vooral bekend van de Windows-pc's, maar ook van Office, de Internet Explorer- en Edge-browsers, Xbox en meer. Lees alles over Microsoft op je iPhone, iPad en Mac gebruiken. Microsoft heeft meerdere apps en diensten die voor Apple-gebruikers interessant zijn, zoals Office en Outlook. Hier zie je alles op een rijtje.

Microsoft

Reacties: 26 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.