Fleur je iPhone, iPad en Mac op met wallpapers van het Mac-event

Kijk jij ook al zo uit naar het aankomende Mac-event? Maak je iPhone, iPad, desktop of Apple Watch dan klaar voor dit evenement met mooie wallpapers, gebaseerd op de uitnodigingen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone-wallpaper van Mac-event.
Over een week begint het Mac-event waar Apple nieuwe MacBooks, iMacs en meer aan gaat kondigen. Als je goed in de stemming wil komen kun je je iPhone, iPad of Mac alvast voorbereiden op het aankomende event met een mooie wallpaper, zowel met als zonder slogan. Welk formaat Mac, iPhone of iPad je ook hebt, voor elk model is er wel een wallpaper gemaakt, al dan niet gebaseerd op de uitnodiging.

Wallpapers van uitnodiging Mac-event

De uitnodiging voor het nieuwe Mac-event werd een ruime week voor de keynote door Apple verstuurd, waarna fans zoals gebruikelijk aan de slag gegaan zijn met de achtergronden die gebaseerd zijn op deze uitnodiging. We hebben de uitnodiging ook binnenstebuiten gekeerd om te kijken of we er nog hints uit kunnen aflezen. Meer daarover lees je in onderstaand artikel.

Bekijk ook

Hello again: Deze hints kun je uit de Mac-uitnodiging aflezen

De uitnodiging van het nieuwe Apple-event is inmiddels bekend, maar welke hints kunnen we er allemaal uit aflezen? OLED-schermen? Nieuwe Mac Pro, of toch meerdere kleuren? We zetten ze op een rijtje.

Wil je weten hoe je een achtergrond instelt op je iPhone, iPad, iPod touch of Mac? In onze aparte tipartikelen lees je hoe je een wallpaper instelt op verschillende Apple-apparaten.

Bekijk ook

Zo kun je een andere iPhone wallpaper instellen

Hoe kun je een leuke nieuwe wallpaper instellen op je iPhone, iPad of iPod touch? In deze tip lees je alles over wallpapers downloaden, zelf maken en wallpaper instellen.

https://www.iculture.nl/gids/mooiste-wallpaper-mac-retina-scherm/

Wallpaper met slogan (via Cult of Mac)

Wallpaper van Mac-event met slogan.

Wallpaper zonder slogan

Wallpaper van Mac-event zonder slogan.

Wallpaper variant op uitnodiging (gemaakt door @AR72014)

Wallpaper variant van Mac-event. Wallpaper variant van Mac-event.

Wallpaper met andere kleuren (gemaakt door @im4hdi)

Wallpaper van Mac-event met andere kleuren.

Bekijk ook

Mac-event vanavond om 19:00 uur: dit kun je verwachten

Vanavond vindt Apple's volgende keynote plaats, gericht op de Mac. Wat kun je precies van dit evenement verwachten en welke nieuwe MacBooks gaat Apple zoal aankondigen? Dat lees je hier!

Via: iDownloadblog en Cult of Mac

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.