Apple brengt vierde beta uit van tvOS 10.0.1 met bugfixes

Apple heeft een nieuwe testversie van tvOS 10.0.1 voor de Apple TV uitgebracht. Het gaat om de vierde beta van tvOS 10.0.1, een aankomende update met bugfixes.

Deze week heeft Apple de nieuwe betaversies meer verspreid over de week. Terwijl de vierde beta van iOS 10.1 afgelopen maandag verscheen, werd deze al gisterenavond opgevolgd door de vijfde beta. Ook de vijfde beta van macOS Sierra 10.12.1 verscheen gisterenavond, waardoor er nog maar twee versies over blijven: tvOS 10.0.1 en watchOS 3.1. Vanavond is het dus de beurt aan de vierde beta van tvOS 10.0.1, die nu beschikbaar is voor ontwikkelaars. Deze beta brengt alleen bugfixes naar de vierde generatie Apple TV.

tvOS 10.0.1 ook met vierde beta

Apple Music op een Apple TV met tvOS 10.

Net als voorgaande weken is ook van tvOS 10.0.1 een nieuwe betaversie verschenen. tvOS 10 bracht ondersteuning voor een nieuwe donkere weergave, Nederlandse Siri en HomeKit-support. Hoewel niet duidelijk is welke bugs er verholpen worden met tvOS 10.0.1, heeft dit mogelijk wel met deze nieuwe functies te maken. Mocht er meer bekend worden over de exacte inhoud van tvOS 10.0.1, dan werken we dit bericht bij. Meer over de grote nieuwe functies in tvOS 10, lees je in ons tvOS-dossier.

De vierde beta van tvOS 10.0.1 is te downloaden voor ontwikkelaars met een vierde generatie Apple TV. tvOS 10.0.1 zal niet voor publieke testers verschijnen, waardoor iedereen die geen geregistreerde ontwikkelaar is nog even geduld moet hebben. tvOS 10.0.1 wordt waarschijnlijk begin volgende week voor iedereen uitgebracht.

Bekijk ook

tvOS voor Apple TV: het complete overzicht

Alles over tvOS, de software waarop de Apple TV draait. Welke tvOS versies zijn er verschenen, wat zijn de algemene functies van tvOS en welke mogelijkheden heb je allemaal? Je leest het allemaal in dit tvOS-overzicht.

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 oktober 2016 om 19:08
Onderwerp
Categorie
iDevices

tvOS

tvOS is het besturingssysteem van de Apple TV. tvOS is alleen beschikbaar op de Apple TV HD en Apple TV 4K en niet op oudere modellen. Het besturingssysteem regelt alle functies van de Apple TV, waaronder ook de ingebouwde apps en de App Store. Voor tvOS brengt Apple regelmatig nieuwe gratis updates uit. Deze verbeteren de beveiliging en lossen bugs op en bevatten soms ook nieuwe functies.

tvOS

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.