iLava: lavalamp op je iPhone

Lavalampen zijn nog steeds hot. Met de applicatie iLava kun je je iPhone nu omtoveren in een heuse lavalamp. iLava is voor 0,79 euro te koop in de App Store en is te scharen in dezelfde categorie als bijvoorbeeld iPint. Leuk ‘voor de heb’, maar of je er ook echt iets aan hebt? Dat neemt […]

ilavaLavalampen zijn nog steeds hot. Met de applicatie iLava kun je je iPhone nu omtoveren in een heuse lavalamp. iLava is voor 0,79 euro te koop in de App Store en is te scharen in dezelfde categorie als bijvoorbeeld iPint. Leuk ‘voor de heb’, maar of je er ook echt iets aan hebt?
Dat neemt echter niet weg dat iLava gewoon goed in elkaar zit. Het programma is bijvoorbeeld volledig multitouch: je kunt alles aanraken en kijken wat er gebeurt. En de effectjes zijn erg leuk gedaan; als je je vinger bijvoorbeeld boven een plek houdt, zal deze plek ‘warmer’ worden en zie je de lava rijzen.


Je kunt uiteraard ook de lava verspreiden over je scherm, of juist in een hoekje drijven. Ook de accelerometer wordt gebruikt, de lamp verplaatst als je de iPhone schudt of schuin houdt.

Je kunt iLava gewoon in de App Store vinden (€0,79).

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Bron: TUAW

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.