iPhone steeds populairder op Flickr

De iPhone is nog steeds bezig aan een opmars op de populaire fotosite Flickr. Ondanks de vele kritiek op de camera van de iPhone, is het een van de meest gebruikte camera’s om foto’s op Flickr te zetten. Eerder versloeg de iPhone al andere cameratelefoons, maar nu haalt de iPhone ook de semi-professionele camera’s in. […]
Olivier Oost - · Laatst bijgewerkt:

iphone icoonDe iPhone is nog steeds bezig aan een opmars op de populaire fotosite Flickr. Ondanks de vele kritiek op de camera van de iPhone, is het een van de meest gebruikte camera’s om foto’s op Flickr te zetten. Eerder versloeg de iPhone al andere cameratelefoons, maar nu haalt de iPhone ook de semi-professionele camera’s in. Tegenwoordig zit de iPhone vlak onder de Canon EOS 40D en volgens The Unofficial Apple Weblog heeft hij daar zelfs even boven gestaan.


Het lijkt logisch dat de iPhone niet in de top-5 staat vanwege de sublieme kwaliteit van de foto’s; hij stelt eigenlijk niet zo veel voor vergeleken met de andere camera’s in de lijst. Het gemak waarmee men een foto kan maken op de iPhone en die meteen op Flickr kan zetten, is natuurlijk wel een factor van belang, die heeft bijgedragen aan de hoge positie van de telefoon. Helaas bevat de grafiek geen tijdlijn, dus het blijft gissen naar de redenen van de plotselinge stijging van de iPhone.

In de grafiek over de meest populaire cameratelefoons staat de Apple iPhone trouwens al een tijdlang ruim bovenaan, gevolgd door de Nokia N95, N73, N83 en de Sony-Ericsson K800i. Bekijk het volledige overzicht van populaire camera’s op Flickr hier.

camera-finder_1229441478242

Via: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.