iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 3 mei 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 3 mei 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag veel nieuws op iCulture. Denk aan het alternatieve toetsenbord van Giphy, de nieuwe update van de Horizon Go-app en een handige nieuwe functie in bunq. Daarnaast hebben we vandaag ook nieuwe geruchten voor je klaarliggen over bijvoorbeeld de iPhone 7, terwijl we ook twee nieuwe apps onder de loep nemen. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Met Adobe Photoshop Fix bewerk je foto's in een flits.
Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • KLM - Boek een vlucht (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - De KLM-app verstuurt nu incheckbevestiging en je boarding pass als PDF.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Adobe Photoshop Fix bespaart nu ruimte op je toestel, laat je snel recente foto’s vinden en heeft een nieuwe Vignettefunctie die ziet of je hoofdonderwerp een gezicht is en meer.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Ook Adobe Photoshop Mix heeft deze nieuwe functies gekregen voor het besparen van ruimte op je apparaat en meer.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.