Giphy Keys-appicoon.

Giphy Keys voor iPhone maakt het versturen van een gif wel heel eenvoudig

Giphy Keys voor iPhone maakt het zoeken naar een leuke gif heel eenvoudig. Giphy Keys is een alternatief toetsenbord, waardoor je op elke locatie op je iPhone waar je tekst in kunt voeren een geschikte gif kunt opzoeken.

Giphy Keys-appicoon.Gifs zijn helemaal hot, maar het versturen van een gif was nog nooit zo makkelijk als met het nieuwe toetsenbord van Giphy. Het alternatieve toetsenbord met de naam Giphy Keys (link) laat je razendsnel naar gifs zoeken en kopiëren, zodat je ze de hele wereld in kunt sturen. Hierdoor kun je ook in apps die geen standaard zoekfunctie naar gifs hebben zo’n bewegend plaatje versturen.

Giphy Keys

Het toetsenbord van Giphy installeer je net als elk andere alternatieve toetsenbord. Je kunt met het toetsenbord uiteraard gewoon tekst typen zoals met het normale iOS-toetsenbord, maar dankzij een zoekfunctie binnen het toetsenbord hoef je niet meer op andere manieren op zoek te gaan naar een leuke en passende gif.

Giphy Keys heeft een aantal handige functies. Door op het zoekicoontje te tikken kun je gifs zoeken met behulp van eenvoudige zoektermen. Giphy Keys heeft echter ook de mogelijkheid om te filteren op basis van categorie, zodat je snel de gif kunt vinden die past bij het gesprek. Bovendien laat de app je gifs als favoriet markeren, zodat je niet telkens op zoek moet gaan naar bijvoorbeeld een dansende Tim Cook. En met het zandlopertje zie je alle gifs die je recent gestuurd hebt, terwijl het 8ball-icoontje ervoor zorgt dat je stickers kunt opzoeken en of je eigen tekst kunt laten animeren.

Giphy Keys voor de iPhone is een alternatief toetsenbord met gif-ondersteuning. Giphy Keys met Tim Cook op de iPhone.

Zie je een geschikte gif, dan moet je deze kopiëren op het klembord. Dit doe je door deze één keer aan te tikken. Vervolgens plak je deze op een willekeurige locatie, zodat je de gif kunt versturen. Giphy Keys is al de tweede nieuwe app van deze dienst in korte tijd, want vorige maand verscheen al Giphy Capture voor de Mac, waarmee je zelf eenvoudig gifs kunt maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 mei 2016, 17:24
Categorie Apps
Onderwerp gif

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.