iPhone-7-concept

‘iPhone 7-onderdeel met koptelefoonaansluiting opgedoken’

Er zijn foto's opgedoken van een mogelijk onderdeel van de iPhone 7 met daarop een standaard koptelefoonaansluiting. Hoewel berichten spreken over het verdwijnen van de 3,5 millimeter-aansluiting, laat deze foto het tegendeel zien.

Krijgt de iPhone 7 nou wel of geen koptelefoonaansluiting? Alle geruchten wijzen op het verdwijnen van de 3,5 millimeter-aansluiting, maar een vermoedelijk onderdeel van de iPhone 7 laat zien dat er wel gewoon nog een koptelefoonaansluiting op de nieuwe iPhone komt. Een foto van het onderdeel is in handen gekomen van de Franse website Nowhereelse.fr, een site die het vaker bij het rechte eind heeft.

‘iPhone 7 met koptelefoonaansluiting’

Op onderstaande foto is een onderdeel te zien dat mogelijk hoort bij de iPhone 7. Ter vergelijking zie je aan de rechterkant ditzelfde onderdeel, maar dan de versie voor de iPhone 6s. Op beide onderdelen is helemaal aan de linkerkant de witte koptelefoonaansluiting te zien. De afbeelding is afkomstig van het Chinese Weibo en werd anoniem getipt, waardoor je de foto wel met een korrel zout moet nemen.

iPhone 7-onderdeel met mogelijke koptelefoonaansluiting.

Alle recente geruchten van de laatste maanden geven duidelijk aan dat Apple vaarwel zegt tegen de standaard 3,5 millimeteraansluiting, waardoor men terug moet vallen op draadloze koptelefoons of de Lightning-aansluiting. In een uitgebreid artikel keken wij alvast naar de voor- en nadelen van een iPhone zonder deze welbekende aansluiting.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 mei 2016, 13:20
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen iPhone 7, koptelefoon

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.