KLM - Boek een vlucht 4+

Reis beheren inchecken vliegen

KLM Koninklijke Luchtvaart Maatschappij N.V.

Ontworpen voor iPad

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Uw reis met ons begint zodra u de KLM-app opent.



Met deze reishulp op zakformaat, boekt u een ticket, past u uw boeking aan en blijft u op de hoogte van de meest actuele vluchtinformatie. Alles wat nodig is voor een vlotte reis is binnen handbereik!



BOEK EEN VLUCHT
Selecteer een van onze vele bestemmingen en boek uw ticket. Om tijd te besparen bij toekomstige boekingen, kunt u uw contactgegevens toevoegen aan uw profiel. De volgende keer vullen wij uw gegevens dan vooraf in.



UW REIS BEHEREN
Bekijk de pre-travel checklist en pas uw boeking op elk moment tot aan het inchecken aan. Loungetoegang of extra beenruimte? Verbeter uw reiservaring zelf met een paar tikken.



ONTVANG UW BOARDINGPASS
Reis met een gerust hart – u hoeft uw reisdocumenten niet uit te printen of in de rij te staan bij een incheckbalie. Haal uw instapkaart direct op in de app of voeg hem toe aan uw Wallet. Het is zo makkelijk!



UW FLYING BLUE-ACCOUNT
Controleer uw Miles-saldo, boek een rewardticket, wijzig uw profiel en ga naar uw digitale Flying Blue-kaart in uw persoonlijke dashboard.



BLIJF OP DE HOOGTE
Zet uw meldingen aan voor actuele reisinformatie, zoals gatewijzigingen en inchecktijden en ontvang exclusieve aanbiedingen. U kunt ook uw vluchtstatus delen om in contact te blijven met de mensen op de grond. Ze willen vast graag weten dat u veilig bent geland.

Nieuw

Versie 14.5.0

Bedankt voor het gebruik van de KLM-app! Deze update bevat bugfixes en prestatieverbeteringen. Loopt u ergens tegenaan? Vergeet dan vooral niet om uw feedback met ons te delen.

Beoordelingen en recensies

4,6 van 5
59,1K beoordelingen

59,1K beoordelingen

Kewou ,

Functionaliteit

Prima app. maar is het mogelijk om het aantal uur vertraging en verloren bagagegegevens op te nemen in de app? (Kijkend naar m’n laatste 2 ervaringen kan dat van pas komen)

TheOnlyBambaram ,

App hangs on splash screen and crashes after update.

This app is normally 4 stars for me. Some of the workflow has been a bit cumbersome but improvements and new features have been added over time and the app has been very stable (for me) the last 2 years. In conclusion, I was happy.

This update (12 September) however causes the app to hang on the blue splash screen on startup, and then crash.

Reactie van ontwikkelaar ,

Dear TheOnlyBambaram, to fix it, could you please uninstall the app and install it again? Furthermore, we would like to analyse the issue. Could you send us the version you had installed before via mobile_development@klm.com? All the best, KLM Mobile Team

JvS1967nov ,

Gaat niet goed...

Het ging zo goed met deze app maar sinds één of enkele updates in de laatste periode werkt het niet meer goed. App geeft geen vorige vluchten meer weer (ben platinum member en heb er dus genoeg). App link naar flying blue store werkt niet meer. App claimen ontbrekende XP werkt niet meer goed.
Heel jammer....

App-privacy

De ontwikkelaar, KLM Koninklijke Luchtvaart Maatschappij N.V., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Aankopen
  • Zoek­geschiedenis
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Financiële gegevens
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Zoek­geschiedenis
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Wallet

    Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Schiphol Amsterdam Airport
Reizen
NS International
Reizen
Brussels Airlines
Reizen
Transavia
Reizen
Air France - Book a flight
Reizen
SAS – Scandinavian Airlines
Reizen