Reacties voor: Review: Incipio Orion-case voor iPhone en iPod touch

Incipio is een fabrikant van iPod- en iPhone-accessoires. Ze maken cases van siliconen, leder, canvas en zogenaamd silicrylic: een combinatie van hardplastic (acryl) met daaromheen een siliconenlaagje. Maar wij gaan in deze review de Incipio Orion bekijken, een pouch-model waar je de iPhone van bovenaf inschuift. Ook geschikt voor dierenliefhebbers, want bij de productie van deze cases is er geen leer aan te pas gekomen.
6 reacties
 1. hmmz,

  ik heb zelf een crumpler hoesje voor mijn iPhone en deze is van echt leer en beschermt de iPhone naar mijn mening beter. Oké hij was dan ook iets duurder (€40) maar het is het geld echt waard.
  ik zou deze hoes niet kopen
  zie hier mijn phone en hoesje

  http://members.home.nl/rba/iphone.jpg

  Antwoord

 2. @Steve Jobs himself

  Lelijk hoes! mijn mening
  dan vind ik deze die nu gepromoot wordt door iphoneclub echt veel mooier.

  Antwoord

 3. Mjah ik heb de zwarte variant (nepleer met gaatjes) nu iets meer dan een maand. In het begin heb ik er zelfs aan gedacht het ding terug te brengen. Probleem met de case is absoluut niet het uiterlijk. De iPhone schuift/valt er te gemakkelijk uit.

  Ik heb hier voor een andere pouch gehad om m’n HTC Touch, vandaar dat ik ook nu weer voor een dergelijke hoes/case ging. De Touch bleef ook netjes in de hoes zitten en kwam er niet uit als je em er niet uit trok.

  De pouch heeft zich ondertussen al wel gevormd naar m’n iphone en staat ook wat minder ver open dan hij in het begin deed. Het is echter nog niet helemaal plat maar dat terzijde. De iPhone zelf blijft er naar mijn mening nog steeds niet voldoende in zitten. Als je het zaakje op z’n kop houdt valt de iphone er doodgewoon uit. Die quickrelease ? Die heb je niet echt nodig 😉

  Antwoord

 4. hallo,

  Heb mij in de jaarwissel een hoesje van DasBlau(.com) aangeschaft. Misschien wat prijzig, 40€ incl verzending, maar tot op heden geen is er geen enkel slecht ding over te zeggen.

  JohnRoss

  Antwoord

 5. Hi,

  Ik heb zelf ook al enige tijd de Orion Case en ben zeer tevreden en ziet er mooi uit!

  Gr. Anna

  Antwoord

 6. Ik heb er ook zo eentje gebruikt, voelt héél goedkoop aan

  Antwoord

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.