Uniskull-case voor AirPods

iCulture bekijkt: Uniskull AirPods-case met fidgetspinner

Een AirPods-hoesje met een ingebouwde fidgetspinner, is dat handig? Wij hebben het lederen AirPods-hoesje van Uniskull geprobeerd. Deze case geeft een unieke draai aan de fidgetspinner!

Fidgetspinners bestaan nog steeds, al zie je ze tegenwoordig op heel andere plekken. De nieuwste ontwikkeling zijn fidgetspinners die in AirPods-hoesjes zijn verwerkt en de Nederlandse aanbieder Uniskull heeft er eentje gemaakt. Je betaalt €22,95 voor deze zwart lederen case, die meteen het opbergdoosje van de AirPods rondom beschermt. Ben je iemand die graag met het AirPods-doosje zit te friemelen, dan zou dit wel eens het ideale speeltje kunnen zijn, of een cadeautip voor iemand die een hoesje zoekt voor de AirPods.

Uniskull AirPods-case in het kort

Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van de Uniskull AirPods-case:

  • Nauwsluitend hoesje van kunststof, bekleed met leer
  • Voorzien van ingebouwde fidgetspinner
  • Alleen verkrijgbaar in zwart
  • Opening voor Lightning-kabel aan onderkant
  • Verkrijgbaar bij Bol.com voor €22,95


Niet alle producten die we op de iCulture-redactie testen krijgen een uitgebreide bespreking. Voor hoesjes, kabels en andere accessoires hebben we de beknoptere ‘iCulture bekijkt’ reviews. De Uniskull AirPods-case is beschikbaar gesteld door de fabrikant.

Uniskull-case voor AirPods

Uniskull AirPods-case: draaien maar!

De case bestaat uit een binnenwerk van zwart plastic, met daar omheen een laagje leder. Aan de voor- en achterkant zitten de knoppen voor de fidgetspinner. De afwerking is netjes: het leer zit strak rondom het hoesje gespannen en er zijn geen loszittende delen of plekken die wat minder mooi zijn afgewerkt. Je kunt je wel afvragen hoe lang het hoesje mooi blijft als je er constant mee zit te spelen, maar dat valt pas over een paar maanden te beoordelen. Zoek je meer iets in de vorm van een fidgetspinner-app? Ook daar hebben we een round-up over!

Bekijk ook

Fidget spinners voor je iPhone: welke spinner-apps zijn echt leuk?

Fidgetspinners zijn een rage, ook in de App Store. Welke handspinners en spinner-games zijn leuk genoeg om op de iPhone te installeren? Wij testten een aantal goede en slechte.

Het draaimechanisme is lekker soepel, al is het net iets anders dan wanneer je een normale (lichtgewicht) fidgetspinner gebruikt. Deze is zwaarder en de gewichtsverdeling is anders. Dus mocht je van plan zijn om er allerlei trucjes mee uit te halen: dat gaat bij deze toch net iets lastiger.

Uniskull-case voor AirPods

De hoes is alleen verkrijgbaar in zwart, sluit nauw om de AirPods-case en zorgt er meteen voor dat deze krasvrij blijft. Aan de onderkant is een opening gemaakt, zodat je de AirPods-case kunt blijven opladen zonder deze uit de hoes te halen. We kunnen eigenlijk niet direct nadelen van dit hoesje verzinnen, behalve dan dat het ook een prima idee zou zijn zónder fidgetspinner.

Score

8

Uniskull AirPods case

Uniskull AirPods case

22.95

Voordelen +

  • Hoesje past goed rondom de case
  • Nette afwerking, hoesje ziet er luxe uit

Nadelen -

  • Een fidgetspinner, echt?

Conclusie Uniskull AirPods-case review

Je zal maar net op zoek zijn naar een AirPods-case én een fidgetspinner. In dat geval is dit exemplaar van Uniskull een prima optie, die ook nog eens heel betaalbaar is. Onze eerste indruk van de afwerking is goed, al is de gewichtsverdeling wel iets anders dan bij een normale fidgetspinner.

Uniskull AirPods-case kopen

Je vindt de Uniskull AirPods-case bij Bol.com en via de leverancier. Je betaalt €22,95 voor deze lederen case, die alleen verkrijgbaar is in de kleur zwart.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels drie generaties van de AirPods uitgebracht, met de AirPods 2021 als nieuwste model. Er zijn ook andere speciale modellen, zoals de AirPods Pro en AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, zit het met draagcomfort, hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips of ga AirPods vergelijken. Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods