Reacties voor: Review: Altec Lansing T612 iPhone-speakersysteem

Review van de Altec Lansing T612, de eerste voor iPhone gecertificeerde speaker met 'Works with iPhone' label. De dock is geschikt voor iPhone en diverse iPods.
Lees het complete artikel → Review: Altec Lansing T612 iPhone-speakersysteem
11 reacties
 1. Misschien toch handig om in deze reviews kort te refereren naar de Bose Sounddock – omdat iedereen die kent.

  Antwoord

 2. Keurige review dit!!! Hoog niveau.

  Antwoord

 3. kijk hier zat ik op te wachten 😀 zit al een tijdje te twijfelen om een speakerdock te kopen voor me ipohne (ook handig voor in de vakanties) maar wilde weten welke ik het beste kan nemen zomaar een willekeurige uit de schappen heb ik geen zin in ook i.v.m. interventie en wil namelijk ook weten wat het kwaliteit is 😀

  Antwoord

 4. @Bacillus: Een referentie naar de Bose Sounddock stond er al in: “Het was Altec Lansing’s antwood op de Bose SoundDock”, ik heb alleen geen uitgebreide vergelijking daarmee gemaakt omdat het review al lang genoeg werd.

  Antwoord

 5. Ik ben al een goeie maand in het bezit van de speaker.
  http://www.mp3shop.be/product/51264/altec-lansing-t612.html
  Daar heb ik hem gekocht, een winkel in antwerpen. (met gratis verzending).
  Ik ben er zeer tevreden over! Het geluid klinkt inderdaad goed! 😉

  En.. Met de extra kabels die in de doos zitten kan je de oplader die bij je iPhone kwam (maar niet op ons elektriciteitsnet past) ook gebruiken! 😀

  Antwoord

 6. Heb hem ook ruim een maand, gekocht bij de mm , ben er erg blij mee , enige wat handig zou zijn is een ingebouwde radio tuner maar dat heb ik nu opgelost via streaming radio via mnplight.

  Antwoord

 7. @ iPhoneclub(G):
  OK, maar Is ’t geluid nu beter/voller/transparanter dan bij de Bose (=> dat kan in 3 woorden!)

  Antwoord

 8. Het niet kunnen kantelen van de iPhoen zou ik toch echt bij de minpunten zien.

  Antwoord

 9. Maandag gekocht via bol.com voor € 160 en een dag later al binnengekregen ondanks dat bij kieskeurig.nl staat dat ze niet op voorraad staan. Geluid is prima maar vervormd wel enigszins bij maximale power. er wordt een muurbevestiging meegeleverd. Adapters voor de diverse ipods / iphones zitten er niet bij.

  Antwoord

 10. Bedankt voor de tip Saskia

  Antwoord

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.