Logitech MX Keys Mini op bureau

Reacties voor: Review: Logitech MX Keys Mini, mini-toetsenbord voor mensen met een klein bureau

Het Logitech MX Keys-toetsenbord is alom geliefd omdat 'ie zo lekker typt en veel functies heeft. Voor wie thuis maar een klein bureau heeft of vaak van apparaat wisselt is er nu een kleinere variant: de Logitech MX Keys Mini. Wij hebben 'm een tijdje getest.
3 reacties
 1. Ietwat rare conclusie om te zeggen dat dit toetsenbord is “voor mensen met een klein bureau”. Ikzelf, maar vele met mij (aldus /r/mechanicalkeyboards) geven de voorkeur voor een 65% (“klein”) toetsenbord, zodat de afstand tussen linkerarm en rechterarm smaller is, waardoor de rechterhand ook makkelijk tussen muis en toetsenbord kan wisselen.

  Zelf heb ik een Keychron K2 wat heerlijk is. Voor mij geen full-size keyboard met page-up/down en numpad. Met uitzondering van de accountants onder ons, denk ik dat vele zo’n “mini” toetsenbord heerlijk zullen vinden.

  Antwoord

 2. Geen bluetooth of dongel nodig? Daar staat niets over in.

  Antwoord

 3. Origineel geplaatst door Sander
  Ietwat rare conclusie om te zeggen dat dit toetsenbord is “voor mensen met een klein bureau”.

  In heb een briefing van de keyboard gehad. Zelf zegt Logitech dat het vooral bedoeld is voor content creators die hun bureau vol hebben liggen met kleurenwaaiers, samples, stofstalen en dergelijke. Het is dus niet alleen voor mensen met een klein bureau, maar ook voor mensen met een vol bureau.

  En voor mensen die liever een klein model hebben, zoals jij. In de titel leek het me wel handig om te benadrukken dat het weinig ruimte in beslag neemt, maar dat is natuurlijk niet het enige. Meer paste er echter niet in de titel 😉

  Origineel geplaatst door wm
  Geen bluetooth of dongel nodig? Daar staat niets over in.

  Goed punt. Omdat het eigenlijk allemaal via Bluetooth werkt, leek me dat niet nodig om erover uit te weiden. Ik heb nu een heel stuk toegevoegd over Bluetooth en optioneel gebruik van de Logi Bolt-receiver. Het werkt dus niet met de Unifying-dongle. Je kunt wel een mix van Bluetooth- en Bolt-connecties gebruiken (max. 3). Die Bolt-dongle zul je zelf moeten regelen, want die zit niet in de verpakking.

  Antwoord

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.