Apple Watch Pride-bandje 2019

Zomerkleuren 2019: nieuwe sportbandjes en Pride-bandje

Een kleurrijke zomer voor je Apple Watch

Apple heeft een nieuwe serie Apple Watch-bandjes uitgebracht in zomerkleuren 2019. Het gaat om een aantal felgekleurde sportbandjes en een nieuw pride-bandje.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Apple Watch-bandjes in zomerkleuren 2019

Tijdens de aankondiging van watchOS 6 op de WWDC 2019 heeft Apple ook een reeks nieuw Apple Watch-bandjes in zomerkleuren aangekondigd. De meest opvallende is het nieuwe Pride-bandje, die maar beperkt beschikbaar zal zijn. Daarnaast kun je de (geweven) sportbandjes nu krijgen in drie nieuwe kleuren: Pitaja, Kanariegeel en Korenbloemblauw.

Apple Watch Pride-bandje 2019

Twee jaar geleden bracht Apple voor het eerste een speciaal regenboogbandje uit ter ere van de Pride-maand in de VS. Het ging toen om een nylon bandje. Vorig jaar kwam er een tweede versie uit: een wit bandje met dunne strepen in de regenboogkleur, ook dat was een nylonbandje. Dat er dit jaar een nieuwe versie zou worden uitgebracht werd al een beetje verraden door de nieuwe Apple Watch Pride-wijzerplaat in watchOS 5.2.1.

Het Apple Watch Pride-bandje 2019 is een geweven sportbandje dat bestaat uit de zeven kleuren van de regenboog die als brede banen naast elkaar lopen. Dit model van het type Sport Loop sluit met klittenband en heeft als voordeel dat het altijd past. Het nieuwe Pride-bandje is tijdelijk te koop voor 59 euro en is te gebruiken met zowel de Apple Watch series 4, als eerdere modellen.

Apple Watch Pride-bandje 2019

Pride-bandje 2019: €59

Geweven sportbandje in zomerkleuren 2019
Naast het Pride-bandje, brengt Apple het geweven sportbandje in nog drie nieuwe kleuren uit. Je kunt nu in totaal kiezen uit 17 kleuren. Deze bandjes zijn geschikt voor een pols van 130mm tot en met 220mm omtrek. Hetzelfde type bandje is ook beschikbaar in de Nike+ variant, waarbij er reflecterende draden zijn meegeweven, maar daar zijn geen nieuwe kleuren voor uitgebracht.

Dit zijn de nieuwe kleuren (59 euro per stuk):

  • Pitaja
  • Kanariegeel
  • Korenbloemblauw

Apple Watch geweven sportbandje kanariegeel

Geweven sportbandje: €59

Sportbandje in lentekleuren 2019
Al sinds de Apple Watch series 0 kun je het sportbandje kopen. Het bandje is gemaakt van fluorelastomeer en is daarom geschikt om mee te zwemmen. In totaal is dit bandje nu verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren, waarvan er nu dus drie nieuw zijn. Hij is verkrijgbaar in twee maten: S/M en M/L.

Dit zijn de nieuwe kleuren (59 euro per stuk):

  • Pitaja
  • Kanariegeel
  • Korenbloemblauw

Apple Watch sportbandjes zomerkleuren 2019

Sportbandje: €59

Wil je alles weten over de andere aankondigingen op WWDC 2019? Lees onze samenvatting.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.