WhatsApp encryptie in groepsgesprek.

‘WhatsApp laat je binnenkort bellen in groepen’

Naast één op één telefoontjes werkt WhatsApp volgens geruchten ook aan audiogesprekken voor groepen. Hierdoor kun je met meerdere mensen tegelijk bellen.

Gebruik jij vaak bellen via WhatsApp, dan is er wellicht goed nieuws. WhatsApp werkt aan een uitbreiding van deze functie, waardoor het ook mogelijk is om met groepen een telefoongesprek te voeren.


WhatsApp encryptie in groepsgesprek.

‘WhatsApp bellen naar groepen’

Sinds 2015 is het in WhatsApp mogelijk om één op één te bellen. Later kwamen hier videogesprekken in WhatsApp bij. Er zijn nu echter ook aanwijzingen gevonden dat WhatsApp van plan is om audiogesprekken uit te breiden naar groepen.

Er zijn nog geen screenshots van de functie beschikbaar, maar WhatsApp zou wel intern bezig zijn met het ontwikkelen van deze functie. Het zal echter nog wel even duren voordat de audiogesprekken voor groepen beschikbaar zijn, want dit staat op z’n vroegst voor volgend jaar op de planning. Messenger, net als WhatsApp in handen van Facebook, heeft sinds eind vorig jaar wel al videobellen voor groepen.

Naast audiogesprekken werkt WhatsApp aan nog meer verbeteringen voor groepen. Binnenkort zou het mogelijk zijn om live je locatie in WhatsApp te delen. Over deze functie schreven we al in januari 2017, maar tot op heden is dit nog niet beschikbaar. Deze functie wordt waarschijnlijk eerst nog aan de publieke versie van WhatsApp toegevoegd, voordat de videogesprekken voor groepen beschikbaar komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2017, 11:07
Categorie Apps
Onderwerp whatsapp
8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.