Wonka film 2023

Weekend kijktips: Wonka, The Regime en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.

In de rubriek Weekend-kijktips besteden we aandacht aan het nieuwe aanbod van de Streaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Maar ook lokale aanbieders zoals NLZiet (twee weken gratis!), Videoland, CineMember en Ziggo hebben van alles te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Apple TV+

Apple TV+ is de streamingdienst van Apple met originele films, series en documentaires biedt. De producties zijn vaak van hoge kwaliteit en zijn zonder advertenties te kijken. Alle content is ook offline te downloaden. Ontdek hoe je Apple TV+ 3 maanden gratis kunt kijken bij je aankoop. Geen nieuw device gekocht? Dan krijg je 7 dagen gratis.

The Reluctant Traveler with Eugene Levy

Bekroonde acteur en schuwe ontdekkingsreiziger Eugene Levy stapt buiten zijn comfortzone en gaat op reis naar ‘s werelds mooiste en fascinerendste bestemmingen.

Bekijken: The Reluctant Traveler with Eugene Levy op Apple TV+

Disney+

Disney+ biedt een breed scala aan content, waaronder films, tv-series en documentaires van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Geniet van een enorme collectie nieuwe en klassieke Disney-content. Je kunt genieten van HD-streaming zonder extra kosten. En je vindt bij Disney+ veel gezinsvriendelijke content, waardoor het geschikt is voor kijkers van alle leeftijden. Neem een jaarabonnement van 12 maanden en je krijgt 16% korting of bekijk onze Disney-deals.

Death and Other Details (seizoen 1)

Ben je dol op moordmysteries zoals Knives Out en Murder on the Orient Express? Dan moet je deze nieuwe serie op Disney+ zeker kijken. Het bevat alle ingrediënten om het tot een spannend verhaal te maken: een afgesloten locatie, een moord, een norse detective en een hoofdverdachte die claimt het niet gedaan te hebben. De jonge vrouw Imogene Scott wordt verdacht van moord op een luxueus cruiseschip, de SS Varuna. Ze moet ontdekken wie het echt gedaan heeft, voordat het te laat is. Daarbij wordt ze gedwongen samen te werken met een man die ze verafschuwt: Rufus Cotesworth, ‘s werelds bekendste detective. Eén ding weten we zeker: de moordenaar is nog aan boord.

Hideo Kojima: Connecting Worlds

Je kent Hideo Kojima wellicht van de Apple-keynote tijdens WWDC 2023, waarbij hij vooral de aandacht trok met een opvallend jack. En misschien ook het feit dat hij geen woord Engels sprak. Maar Hideo Kojima is veel meer: een legendarische Japanse computerspelontwerper van Konami. Hij is verantwoordelijk voor veelgeprezen spelreeksen als Metal Gear, Boktai en Zone of the Enders. Zijn liefde voor films is vaak zichtbaar in de games. In deze documentaire kruipen we in het brein van Kojima en ontdekken we hoe hij op het idee van Death Stranding kwam.

JFK

Jim Garrison onderzoekt de moord op president John F. Kennedy. Hij staat argwanend ten opzichte het statement van de FBI. Wat hij vervolgens ontdekt, zorgt ervoor dat hij vermoedt dat er meer aan de hand is. Met Kevin Costner in de rol van JFK. De film dateert uit 1991 maar is nog steeds de moeite om te kijken.

LA Confidential

Een andere oudgediende, die destijds hoog werd gewaardeerd. Los Angeles, de jaren ’50. Na een schietpartij proberen drie agenten achter de waarheid te komen. Ed Exley (Guy Pearce), die er alles aan doet om hogerop te komen, zolang het maar via de regels gebeurt, Bud White (Russell Crowe), die z’n eigen regels hanteert en problemen heeft om z’n woede onder controle te houden, en Jack Vincennes (Kevin Spacey), die het onderhouden van z’n contacten in Hollywood minstens even belangrijk vindt als z’n politiewerk.


Icoon met afbeelding van TV
Dit wil je zien!

💻 Probeer Apple TV+ 7 dagen gratis (of 1 jaar gratis bij geselecteerde devices)
🇳🇱 NLZIET: twee weken gratis kijken naar alle belangrijke Nederlandse zenders!
👽 SkyShowtime: probeer 7 dagen gratis, daarna €6,99 per maand
🏎 Viaplay: volg de F1 en Premier League met veel korting
🧟‍♀️ Pathé Thuis: kijk de beste films, ook recente blockbusters!
🎬 CineMember: kijk 2 weken gratis naar arthouse films


Netflix

Netflix biedt een uitgebreide collectie films, series, documentaires en originele content in diverse genres. Je kunt content downloaden om offline te kijken. Ook kun je op verschillende manieren kijken, waardoor je altijd wel een geschikt apparaat hebt.

Damsel

Een jonge prinses wordt gedwongen te trouwen met de vorst van een rivaliserend koninkrijk. Ze ontdekt dat het koninkrijk tijdens het oogstseizoen een vreemd ritueel uitvoert. Het offert zijn prinsessen aan een hongerige draak. Dit jaar is zij de prooi.

Smile

Nadat ze getuige is geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt krijgt dr. Rose Cotter te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren.

The Gentlemen (seizoen 1)

Wanneer de adellijke Eddie het familielandgoed erft, ontdekt hij daar een enorme wietplantage. En de eigenaren zijn van plan te vertrekken.

Hacks

Hacks onderzoekt een duister mentorschap dat ontstaat tussen een 25-jarige verschoppeling en Deborah Vance, een legendarische comédienne uit Las Vegas.


Amazon Prime Video

Amazon Prime Video biedt een gevarieerde selectie van films, series en documentaires, waaronder exclusieve content. Ben je Amazon Prime-lid, dan heb je toegang tot deze streamingdienst én kun je genieten van extra voordelen zoals snellere verzending van Amazon-aankopen. Daarnaast kun je films huren of kopen. Start je gratis proefperiode van 30 dagen.

Ricky Stanicky (2024)

Drie tieners branden voor de grap een huis af in de buurt. Ze schuiven de schuld op een fictief persoon voor wie ze de naam Ricky Stanicky verzinnen. 20 jaar later maken ze voor elke moeilijke situatie nog steeds gebruik van dit verzinsel. Wanneer hun vrouwen Ricky eens willen ontmoeten huren de mannen een acteur in.

Emily the Criminal

De studente Emily zit in diepe schulden en raakt door haar criminele verleden maar moeilijk aan een baan. Om toch geld te kunnen verdienen werkt ze samen met Youcef door gebruik te maken van gestolen bankkaarten.

Ladybug & Cat Noir: de film

Wanneer een onverwachte schurk Parijs in gevaar brengt met zwarte magie, verandert de onhandige tiener Marinette in superheld Ladybug. Op zoek naar balans tussen haar nieuwe krachten en school, bundelt ze haar krachten met de charmante Cat Noir. Marinette heeft niet door dat achter het masker Adrien schuilgaat, haar verlegen klasgenoot waar ze een oogje op heeft. Hun geheimen en harten botsen flink, maar dat houdt het onwaarschijnlijke duo niet tegen om op een gedurfde missie te gaan om Hawk Moth te verslaan en de stad te redden. Van de angstaanjagende catacomben tot aan de duizelingwekkende hoogtes van de Eiffeltoren, uiteindelijk is het liefde wat hun reis onvergetelijk maakt.

The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry

Harold Fry heeft een heel normaal leven in een dorpje in Zuid-Engeland. Op een doordeweekse ochtend verlaat hij zijn huis om een brief te posten aan zijn vriendin Queenie die op sterven ligt. Hij weet dan nog niet dat hij aan een onwaarschijnlijke reis begint. Zonder wandelschoenen, kaart of telefoon. Hij weet alleen dat hij door moet blijven lopen, om Queenie hoop en steun te geven.


Bij veel providers kun je extra profiteren als je naast je mobiele abonnement ook internet, telefonie en digitale televisie afsluit. Bij deze providers kun je onder andere terecht ⬇️

HBO Max

HBO Max biedt een breed scala aan hoogwaardige content, waaronder exclusieve HBO-series, films en documentaires zoals Game of Thrones en de nieuwste blockbusters. Het aanbod wordt continu bijgewerkt. Betaal jaarlijks en je bespaart 40%.

Wonka

Voordat hij ’s werelds meest beroemde chocoladefabriek opent, droomt een jonge Willy Wonka ervan snoepmaker te worden. Hij gaat op avontuur en ontmoet tijdens zijn reis een gevangengenomen Oempa Loempa. Heb je geen HBO Max, dan kijk je deze film vanaf 24 april bij Pathé Thuis.

The Regime (seizoen 1)

Een autoritair regime staat op het punt te ontrafelen. Volgt het verhaal van één jaar binnen de muren van het paleis. Kate Winslet schittert als een kanselier die haar paleis nooit verlaat en steeds instabieler begint te worden. Ze besluit een onbetrouwbare soldaat als vertrouweling toe te voegen, terwijl ze ondertussen probeert haar macht binnen en buiten de muren te vergroten.



SkyShowtime

SkyShowtime is een streamingdienst die een uitgebreide collectie van films, series, sport, en kinderprogramma’s biedt. Het combineert content van bekende filmstudio’s zoals Dreamworks, Universal en Paramount. Het platform is gebruiksvriendelijk en laat je ook offline kijken. Bekijk welke korting op SkyShowtime je kunt krijgen.

Mary & George (seizoen 1)

Een van de grootste schandalen van de Britse monarchie, verpakt als kostuumdrama. Mary Villiers heeft een ingenieus plan: haar charismatische zoom George moet het aanleggen met de koning. Zo kunnen ze zich aansluiten bij de machtigste familie van het land.

Star Trek: Discovery (seizoen 1)

Na een eeuw van rust breekt oorlog uit tussen de Federatie en het Klingon-rijk. In dit conflict staat een in ongenade gevallen Starfleet-officier centraal.

Sexy Beast (seizoen 1)

Terwijl hun reputatie in heel Londen groeit, worden de professionele dieven Gal en Don door de bekende criminele baas Teddy Bass gerektruteerd. Hun groeiende bekendheid verandert hun leven volledig.


Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst met veel aandacht voor Nederlandse producties. Je kunt onbeperkt kijken zonder reclames, ook naar series die op RTL te zien zijn. Ook kun je vooruit kijken naar series die op een later moment op RTL uitgezonden worden. De content wordt regelmatig vernieuwd, waardoor er altijd iets nieuws te bekijken is.

De Bachelor (seizoen 3)

Deze keer gaan maar liefst twee single mannen, die de keuze heben uit dertien vrouwen. Onder leiding van Monica Geuze gaan ze op zoek naar de liefde. Advocaat Paul en vastgoedondernemer Rien mogen kiezen aan wie ze een roos uitdelen. Lukt het om de ware te vinden?

Holland zingt Hazes 2024

Verslag van het grootste meezingconcert van Nederland, vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam. Bekende artiesten zingen de grootste hits van André Hazes.

Paddington 2

Paddington voelt zich gelukkig bij de familie Brown in Windsor Gardens, waar hij een populair lid van de gemeenschap is geworden. Tijdens een zoektocht naar het perfecte cadeau voor zijn geliefde tante Lucy’s honderdste verjaardag ontdekt Paddington een uniek boek in Mr. Gruber’s antiekwinkel. Om het boek te kunnen kopen neemt hij een reeks vreemde baantjes aan. Maar wanneer het boek wordt gestolen is het aan Paddington en de familie Brown om de dief te ontmaskeren.


Pathé Thuis

Wil je de nieuwste films zien, dan moet je bij Pathé Thuis zijn! Je betaalt per film en betaalt daarom alleen voor wat je echt kijkt. De streams zijn van hoge kwaliteit en je kunt al binnen een paar weken na de bioscooprelease de grootste blockbusters kijken. Kijk je eerste film met 60% korting!

Every Body

De verhalen van drie intersekse individuen die schaamte, geheimhouding en ongeoorloofde chirurgie in hun kindertijd overwonnen en ervoor kozen medisch advies te negeren om hun lichaam te beschermen. Direct naar de film.

Anyone But You (2023)

Op het eerste gezicht lijken Bea en Ben de perfecte match. Na een geslaagde eerste date is de aantrekkingskracht tussen beiden echter danig bekoeld.. Dat verandert wanneer hun paden weer kruisen op een bruiloft in het buitenland en ze zich voordoen als een koppel. Direct naar de film.

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Reacties: 0 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.