iPhone-hoesjes in Apple Store

Dit zijn de voorjaarskleuren 2023 voor Apple’s iPhone-hoesjes

Het voorjaar komt eraan en misschien heb je wel zin om je iPhone weer eens in een nieuw hoesje te steken. Apple heeft nieuwe kleuren uitgebracht voor de iPhone 14-serie, maar alleen in siliconenrubber. Dit zijn de nieuwe kleuren voor het voorjaar 2023!

iPhone-hoesjes in lentekleuren 2023

Elk voorjaar brengt Apple een paar nieuwe kleuren uit voor de iPhone-hoesjes. Soms zitten er een paar bekende kleuren bij die al eerder voor Apple Watch-bandjes en AirTag-hangers zijn gebruikt, maar er vallen ook altijd wel weer nieuwe kleuren te ontdekken. Is jouw iPhone-hoesje toe aan vervanging, dan vind je hier weer wat nieuwe kleuren. Goed om te weten: er zijn ook Apple Watch-bandjes in voorjaarskleuren 2023!

Apple siliconenhoesjes voor iPhone 14

Apple heeft voor de iPhone 14-serie al hoesjes in diverse kleuren uitgebracht. Nu komen er weer 4 nieuwe kleuren bij. Je betaalt €59,- per stuk voor de exemplaren in siliconenrubber. Voor veel mensen is dit de eerste keuze.

Voorjaarskleuren 2023 iPhone-hoesjes

Je hebt keuze uit de volgende nieuwe kleuren:

  • Kanariegeel
  • Olijfgroen
  • Zachtblauw
  • Iris

Apple’s hoesjes zijn geschikt voor MagSafe, zodat ze magnetisch vastplakken aan de MagSafe Charger. Je kunt ze combineren met accessoires zoals het leren kaarthoesje voor pasjes, die ook in wat nieuwe kleuren verkrijgbaar zijn.

Siliconen hoesje (€59,-): bekijken voor iPhone 14
Ook verkrijgbaar voor: iPhone 14 Plus | iPhone 14 Pro | iPhone 14 Pro Max

Behalve bij Apple kun je natuurlijk ook voor je iPhone 14 hoesjes terecht bij andere winkels, zoals Coolblue.

Bekijk ook

Dit zijn de voorjaarskleuren 2023 voor Apple Watch-bandjes

Apple heeft nieuwe voorjaarskleuren voor de Apple Watch-bandjes onthuld. We gaan de lente in met zachtpaars, frisgroen, olijfgroen en meer. Dit zijn de nieuwe kleuren voor je pols!

Meer iPhone 14 hoesjes bekijken? We hebben een round-up, ook met andere merken.

Bekijk ook

iPhone 14 hoesjes: deze zijn nu al te koop

Op zoek naar een mooi hoesje voor je iPhone 14 of iPhone 14 Plus of een van de andere modellen? Er zijn aanbieders die nú al hoesjes hebben, of die op het punt staan ze uit te brengen. Deze iPhone 14-hoesjes zijn nu alvast verkrijgbaar!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Actuele iPhone 14 deals

iPhone 14

De iPhone 14 is de nieuwe 6,1-inch iPhone van 2022. Het is de opvolger van de iPhone 13. De iPhone 14 heeft een verbeterde camera voor foto's bij weinig licht en een nieuwe frontcamera. Hij is beschikbaar in zes kleuren, blauw, paars, middernacht, sterrenlicht, rood en sinds voorjaar 2023 in geel. Je kunt kiezen voor een losse iPhone 14 of alles via je provider laten regelen met een iPhone 14 abonnement. Lees meer over de 2022 iPhone line-up.

iPhone 14
2 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.