Veterans Day

Nieuwe Apple Watch-uitdaging: verdien een Veterans Day-badge op 11 november

Apple daagt je uit om op zaterdag 11 november (Veterans Day) 11 minuten te gaan sporten met je Apple Watch. Je verdient hiermee een speciale badge en sticker.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Veterans Day

Heb je een Apple Watch, dan kun je op 11 november een speciale sticker verdienen door minstens 11 minuten te gaan sporten. Moet lukken.

Veterans Day uitdaging

Vorig jaar organiseerde Apple een uitdaging tijdens Thanksgiving, op 24 november. Dit jaar lijkt de uitdaging verschoven naar een andere datum: Veterans Day op 11 november. Mensen met een Apple Watch kunnen op die dag een extra badge en een sticker verdienen als ze minstens 11 minuten gaan sporten. Je kunt hiervoor gebruik maken van de standaard Workout-app op de Apple Watch of apps van derden, die hun workout-data uitwisselen met HealthKit.

De uitdaging is in eerste instantie alleen beschikbaar voor inwoners van de VS, maar net als bij voorgaande uitdagingen kun je er ook vanuit ons land waarschijnlijk gewoon aan meedoen. Je moet dan wel even je regionotatie aanpassen:

  1. Open op de iPhone de Watch-app en ga naar Algemeen > Taal en regio.
  2. Zet de Regionotatie op Verenigde Staten. De Apple Watch gaat nu de regionotatie aanpassen en dat kan even duren. Geen zorgen: de klok blijft wel op Nederlandse tijd staan.

Veterans Day sticker

In de Activiteit-app op de iPhone zul je na verloop van tijd de uitdaging zien. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is 11 minuten hardlopen, wandelen, fietsen, rolstoelbasketballen of wat je ook wilt doen. De uitdaging zou op 9 november zichtbaar moeten zijn. Om de badge en sticker te verdienen moet je de inspanning echter wel op zaterdag 11 november doen.

Uitdaging niet te zien of het badgelogo blijft grijs? Dan moet je even je Apple Watch herstarten.

Het is alweer een tijdje geleden dat Apple uitdagingen organiseerde. De laatste keer had ook al een Amerikaans tintje: toen was er een National Parks-uitdaging.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2017, 9:29
Categorie Diensten
Onderwerp apple watch
Device Apple Watch

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.