iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 10 november 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 10 november 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture: VandaagWe hopen dat je een leuke week achter de rug hebt en hebt genoten of iets hebt opgestoken van onze artikelen. Voor ons was het een drukke week vanwege de iPhone X, maar we zijn natuurlijk ook de eigenaren van andere toestellen niet vergeten. Zo hebben leggen we uit hoe je 4K-video’s maakt op de iPhone, ook als je niet het allernieuwste toestel hebt. En we zijn het zat dat ontwikkelaars lollige app-updates uitbrengen waaraan geen touw vast te knopen is. We willen gewoon weten wat er nieuw is in een app-update, terwijl het soms een wedstrijdje lijkt wie de grappigste, onzinnigste tekst kan verzinnen. Dat en meer vandaag op iCulture!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

  • Hoe goed presteert de iPhone X ten opzichte van een professionele videocamera? De video-experts van Fstoppers zochten het uit.
  • Jony Ive vertelt in een interview dat de iPhone X nog maar het begin is. Apple kan via software nog allerlei dingen veranderen.
  • Er komt een winterse update voor de iPhone X, want dat toestel blijkt bij kou enkele seconden te bevriezen.

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wifi Widget - See, Test, Share (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 10.1+) - Een nieuwe Wi-Fi privacymodus en aanpassingen voor iPhone X.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Aanpassingen voor iPhone X en iOS 11.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download -

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.