Philips Hue-app update met kamers.

Philips Hue 3.0 nu beschikbaar: vernieuwde app met aangepaste navigatie

De nieuwste versie van de Philips Hue-app, versie 3.0, is nu beschikbaar voor de iPhone en iPad. De update was eerder al aangekondigd en heeft een nieuwe uitstraling, een verbeterde kleurenkiezer en meer.

Philips Hue 3.0 beschikbaar

Afgelopen januari kondigde Philips de nieuwe Hue-app al aan, maar vanaf vandaag is deze eindelijk te downloaden. De app is flink op de schop gegaan met een nieuwe look en heeft ook verbeterde functies. Zo kun je weer kleuren kiezen vanuit een foto, zijn er dertig nieuwe lichtscènes en is er een nieuwe kleurenkiezer. De veranderingen van versie 3.0 zijn echter niet zo drastisch als van versie 2.0 twee jaar geleden.

De basis van de Hue-app is nog hetzelfde gebleven, met onderin de knoppen om naar de verschillende onderdelen te gaan. Wel heeft het Woning-gedeelte een nieuwe indeling gekregen. Er zijn ook snelkoppeling naar enkele veelgebruikte functies, zoals snel de kleur aanpassen of één van je vier laatst gebruikte scènes kiezen. In totaal heeft de app dertig nieuwe scènes gekregen, zodat je met een paar tikken je sfeer in huis aan kan passen. Ook moet het makkelijker zijn om je persoonlijke scènes aan te maken.


Een belangrijke verbetering is de betere kleurenkiezer. Deze is nu een stuk makkelijker in het gebruik. Je kan de kleur van zowel individuele lampen als complete kamers aanpassen. Zoals in de allereerste versie van de Hue-app, kan dat ook vanuit een foto. Kies een foto uit je fotobibliotheek en kies een deel van een foto van waaruit je de kleur wil bepalen.

Philips Hue-app update met kamers.

Naast deze vernieuwde Hue-app heeft Philips nog meer in de planning. Voor de Mac komt er nog een speciale Hue-app die samenwerkt met Philips Hue Entertainment, waarmee je je verlichting kan laten meekleuren met je televisie of computer. De nieuwe Mac-app moet ook deze lente nog verschijnen. In de zomer komt daar nog de Hue-buitenverlichting bij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2018, 12:02
Bron Bron Philips
Categorie Apps
Onderwerp philips hue

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.