Philips Hue buitenverlichting met de barbecue.

Philips Hue vanaf de zomer ook met buitenverlichting [CES 2018]

Philips Hue komt met buitenverlichting. Vanaf de zomer komt er een nieuwe reeks producten beschikbaar voor in de tuin, zowel in kleur als in witlicht.

Heb je een grote tuin en wil je deze in de zomer eens flink onder handen nemen met nieuwe verlichting, dan kan dat met Philips Hue. Tijdens de CES 2018 heeft Philips laten weten dat er een aparte lijn met Philips Hue buitenverlichting komt.

Philips Hue buitenverlichting in zomer 2018

De verlichting van Hue bevindt zich momenteel nog vooral binnenshuis. Met armaturen en verschillende lampen kun je je complete binnenverlichting regelen, maar als je een tuin of balkon hebt dan zijn er minder opties. Vanaf de zomer brengt Philips daar verandering in met een nieuwe lijn tuinverlichting. Philips heeft in een persbericht een kleine preview gegeven van hoe je tuin er met de nieuwe Hue-producten uit kan gaan zien.

Philips Hue buitenverlichting in de tuin.

De verlichting lijkt vooral van pas te komen voor de warme zomerdagen waar je tot ’s avonds laat nog buiten kunt zitten, al kan het ook de beveiliging van je huis verbeteren. Over de precieze invulling van de buitenverlichting is Philips nogal geheimzinnig. In de meegeleverde promo-afbeelding is bijvoorbeeld geen enkele lamp te zien. Mogelijk gaat het om kleine spotjes die je weg kunt werken, maar gezien de huidige Philips Hue-lijn zou het ook kunnen gaan om grotere armaturen.

De lijn van buitenverlichting omvat in ieder geval gekleurde lampen en lampen met witlicht. Gezien de huidige opties kun ook de buitenverlichting activeren met allerlei scenes, bijvoorbeeld op basis van tijd of locatie. De Philips Hue buitenverlichting komt in de zomer beschikbaar en voor die tijd komen er nog meer details naar buiten.

Philips Hue verlichting in de tuin.

Tegelijk met het nieuws voor de buitenverlichting, heeft Philips ook laten weten dat er een Mac-app komt en dat er een grote “>Philips Hue 3.0 update aan komt. Meer over dat nieuws lees je in het artikel hieronder.

Bekijk ook

Video: Philips Hue krijgt Mac-app en grote update naar 3.0 [CES 2018]

Philips Hue is ook aanwezig op de CES-beurs en heeft daar een nieuwe versie van de Hue-app aangekondigd, waarbij feedback van klanten centraal staat. Ook komt er een Mac-app in combinatie met Hue Entertainment.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.