Telegram-tips

Reacties voor: Nu beschikbaar: Telegram Premium is een betaald abonnement met extra functies

De berichtenapp Telegram heeft nu een betaald Premium-abonnement, met onder andere stickers en een profiel-editor. Voor een vast bedrag per maand krijg je meer dan 10 exclusieve functies. De Premium-versie lekte eerder al uit, maar is nu voor iedereen beschikbaar. Lees hier welke functies je krijgt en wat de prijs van Telegram Premium is.

Reacties: 20 reacties

  1. Ik ben fanatiek gebruiker van Telegram en zou graag zien dat meer mensen het zouden doen. Berichten wijzigen na het versturen is 1 vandaag de dingen dat bijvoorbeeld echt fijn is. Iets dat ik in Whatsapp echt mis. Deelmenu heeft laatst een UI update gehad alleen en daar ben ik niet per se tevreden mee. Zal wel wennen zijn even…

  2. Nou ben ik best benieuwd hoeveel mensen dit gaan doen.

  3. Origineel geplaatst door Kokkie
    Nou ben ik best benieuwd hoeveel mensen dit gaan doen.

    Weinig denk ik, net als die premium artikelen van de kranten enzo. Nog ff dan ben je een groot deel van je maandloon kwijt aan zulke flauwekul. Dan maar geen nieuws.

  4. @loyd: Inderdaad ga geen premium functie nemen op een krant, krijgen al genoeg van me door al die reclames.
    En anders hoor ik het wel weer op de radio, of in de avond effe voor de tv uiteindelijk datzelfde m nieuws.

    Voor telegram zou ook geen betaalde abbo nemen, om een beetje extra stickers enzo te krijgen die toch al amper gebruik.
    Ik snak best dat ze inkomsten moeten krijgen, en ook echt niet hoeft alles gratis te zijn, maar het doet wat moet doen en ik hoef er geen extra functies bij.

  5. (Red.) Meer details bekend over prijs en functies.

  6. Is meer voor brands interessant. Waar bedrijven persoonlijke touch kunnen geven. Denk niet dat dit een super meerwaarde is voor gemiddelde gebruiker. Ze zullen ook wel percentage aan die hard fans hebben (niche) , wat een leuk potje aan extra inkomsten kan geven 30k users * 5 euro * 12 mnd is toch al 1.8mln extra aan inkomsten (vallen vast onder fiscaal aantrekkelijk constructie).

  7. Ik heb ooit al eens €0,99 voor whatsapp betaald toen het net uit was.

  8. Ik dacht dat Telegram ooit had gezegd reclame vrij en gratis te blijven. Nu moet je dus gaan betalen voor een paar extra features. Nu ben ik op zich niet tegen betalen waar je gebruik van maakt. Maar altijd ‘de betere/ stoerdere’ kant van WhatsApp laten zien en dan dit.

    Zolang dit platform ruimte geeft aan criminele activiteiten op grote schaal laat ik het platform links liggen. Sowieso is iedereen van je WhatsApp contacten meenemen naar een nieuw platform erg lastig.

  9. @loyd: ik betaal wel voor premium artikelen bij een krant, toch niks mis mee. Je betaalt toch ook voor een tijdschrift of streamingsdienst.

  10. Origineel geplaatst door Axel
    Ik heb ooit al eens €0,99 voor whatsapp betaald toen het net uit was.

    Dat waren nog eens tijden !

  11. Telegram laat ik voorbij gaan. Zeker nu hoe poetin bezig is.

  12. Telegram liep qua gebruikers al hopeloos achter op whatsapp, bij een abonnementsmodel is het sowieso einde verhaal voor wat betreft de ambities op een groter marktaandeel.

  13. Origineel geplaatst door T
    Telegram laat ik voorbij gaan. Zeker nu hoe poetin bezig is.

    Wat heeft Putin met Telegram te maken?
    En waarom is Putin een reden om Telegram te laten liggen?

  14. Origineel geplaatst door T
    Telegram laat ik voorbij gaan. Zeker nu hoe poetin bezig is.

    Telegram heeft niets met de Russische overheid te maken.

  15. @Rv: Ik betaal voor de Donald Duck ja verder tijdschriften of iets lees in niet, voor een krant betaal ik niet.
    Datzelfde nieuws kan je ook bij RTL of NOS gratis zien, eventueel zelfs nog op tv als je dat wil met het avond nieuws op de tv.

  16. Standaard end-to-end encryptie, dat zou een goede ontwikkeling zijn.

  17. @N.: En al was dat wel zo, who cares?
    Alsof de NAVO (en dus indirect wij ook) zo’n lieverdjes zijn…😏

  18. (Red.) Telegram Premium is nu beschikbaar en het artikel is hiervoor bijgewerkt.

  19. Echt, de onwetendheid van sommige hier 🤣 Putin is de reden dat men Telegram niet gebruikt. Dat Telegram criminele activiteiten ondersteunt is de reden dat men het niet gebruikt. Echt, te dom gewoon.

    Waarom gebruik je dan wel een iPhone? Of doen criminelen alleen zaken op een Android? En waarom gebruikt men wel WA? Doen criminelen geen zaken op WA? En waarom gebruik je uberhaupt nog de euro? Doen criminelen alleen zaken in de dollar? En stop met autorijden, want criminelen rijden ook over de wegen.

    En wat heeft Putin te maken met Telegram buiten dat de makers in Rusland zijn geboren? Telegram zit in Dubai en de makers hebben tegenwoordig een Duits paspoort omdat ze gevlucht zijn uit Rusland.

    Ontopic: ik ga ook niet betalen voor een Premium. Sterker nog, het wordt tijd om mijn Pi-hole wat strakker zijn werk te laten doen en de trackers in Telegram te blokkeren.

  20. Niemand gebruikt dit , daarbij Whatsapp is er al, hoef niet nog een berichten app, en w a gebruikt iedereen, toen ik s dit probeerde vond ik 1 bekend e verder niemand en die zit ook wel op w a dus hup weg er mee

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.