Archief voor 'telegram'

Telegram voor Apple Vision Pro en visionOS

Zo zal Telegram eruit zien op de Apple Vision Pro headset

Telegram, één van de populairste chat-apps van deze tijd, werkt aan een speciale app voor de Apple Vision Pro mixed reality headset. Check hier hoe deze extra chatapp er straks uit moet gaan zien als je de headset op hebt.

Telegram zonder telefoonnummer

Bij Telegram heb je geen telefoonnummer meer nodig

Telegram is voortaan ook te gebruiken zonder een bestaand telefoonnummer. De berichtendienst laat je voortaan een blockchain-gebaseerde identiteit aanschaffen. Er zitten nog meer nieuwe functies in Telegram versie 9.2.

Telemoji in Telegram

Dit is waarom Apple de Telegram-update tegenhield

Telegram CEO Pavel Durov is boos: hij beweert dat Apple een update van de Telegram-app moedwillig tegenhoudt, terwijl het hier gaat om een "revolutionaire update" waarmee mensen zich op een heel nieuwe manier kunnen uiten. Inmiddels is de app toch goedgekeurd en weten we ook waarom: Telegram wilde geanimeerde emoji toevoegen, die sterk op Apple's iOS emoji lijken.

Telegram-tips

Nu beschikbaar: Telegram Premium is een betaald abonnement met extra functies

De berichtenapp Telegram heeft nu een betaald Premium-abonnement, met onder andere stickers en een profiel-editor. Voor een vast bedrag per maand krijg je meer dan 10 exclusieve functies. De Premium-versie lekte eerder al uit, maar is nu voor iedereen beschikbaar. Lees hier welke functies je krijgt en wat de prijs van Telegram Premium is.

Telegram iPhone vernieuwd

Telegram versus WhatsApp: 8 redenen om over te stappen

Benieuwd waarom je moet overstappen van WhatsApp naar Telegram? Of wil je weten hoe je vrienden kunt overtuigen om Telegram te installeren? We zetten acht redenen waarom Telegram de betere chat-app is, op een rij.

iCulture.nl afbeelding met logo

Siri kan nu ook je Telegram-berichten aankondigen via je AirPods

De chatapp Telegram heeft in een update nieuwe functies toegevoegd. Zo kan Siri nu je inkomende Telegram-berichten aankondigen. Ook nieuw zijn de spraakchats, waarmee je in groepen continu kunt praten en gesprekken voeren, ook terwijl je tekstberichten stuurt.