Archief voor 'telegram'

Telegram zonder telefoonnummer

Bij Telegram heb je geen telefoonnummer meer nodig

· Telegram is voortaan ook te gebruiken zonder een bestaand telefoonnummer. De berichtendienst laat je voortaan een blockchain-gebaseerde identiteit aanschaffen. Er zitten nog meer nieuwe functies in Telegram versie 9.2.

Apps
Telemoji in Telegram

Dit is waarom Apple de Telegram-update tegenhield

· Telegram CEO Pavel Durov is boos: hij beweert dat Apple een update van de Telegram-app moedwillig tegenhoudt, terwijl het hier gaat om een "revolutionaire update" waarmee mensen zich op een heel nieuwe manier kunnen uiten. Inmiddels is de app toch goedgekeurd en weten we ook waarom: Telegram wilde geanimeerde emoji toevoegen, die sterk op Apple's iOS emoji lijken.

Apps

Siri kan nu ook je Telegram-berichten aankondigen via je AirPods

Chatapp krijgt binnenkort ook betaalde functies

· De chatapp Telegram heeft in een update nieuwe functies toegevoegd. Zo kan Siri nu je inkomende Telegram-berichten aankondigen. Ook nieuw zijn de spraakchats, waarmee je in groepen continu kunt praten en gesprekken voeren, ook terwijl je tekstberichten stuurt.

Apps
Telegram: gebruikers blokkeren

Telegram laat gebruikers chatten als ze bij elkaar in de buurt zijn

· Telegram laat je voortaan anderen toevoegen aan je contactenlijst als je bij elkaar in de buurt bent, zonder dat je daarvoor over het telefoonnummer hoeft te beschikken. De update 5.8 is beschikbaar op iOS en Android. Wel moet je bij het registreren van de app nog steeds je telefoonnummer invoeren.*

Apps