Reacties voor: Een stedentrip plannen met Apple Kaarten en Notities

Zo pakt Ron het aan
Het voorjaar is hét moment om een stedentrip te doen maar je moet wel op tijd beginnen te plannen. iCulture-lezer Ron doet dat met de apps Apple Kaarten en Notities en legt in dit artikel uit hoe hij dit aanpakt.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Beste Ron,

    Ik heb met belangstelling je bijdrage gelezen, erg leuk en dank hiervoor.
    Kun je bijvoorbeeld Parijs met mij delen?

    Robbert

  2. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  3. Erg leuke bijdrage, ik zelf gebruik deze methode ook maar dan in èèn notitie, maar je kunt ook natuurlijk meerdere maken.

  4. Een zeeer goeie stedenapp vindik “visit a city” er je kan daar tours bij kopen, maar ik kijk vooral wat die tours doen en pak ik de leukste uit en ga ik naar de leukste plaatsen zelf. Ook is er een map waar alle bezienswaardigheden erop aangeduid zijn. Als je niet weet wat het gebouw is en je wilt meer informatie klik je op de bolleke op het map en krijg je daar een uitgebreide uitleg over! Map kan ook offline gedownload worden

  5. Ik verzamel eerst alle info in 1 notitie en daarna die ik het via een herinneringen/takenlijst waar ik kan afpunten en volgorde kan slepen, je kunt uiteraard dan ook een reminder instellen.

    In TripAdvisor of google maps kun je ook zaken bookmarken zodat je vrij makkelijk op de kaart kunt zien wat bij elkaar in de buurt ligt en mogelijk te combineren valt.

    Echt zalig dat je met een iPhone in je hand de hele wereld kunt veroveren en je kunt bewegen als (bijna) een local.

  6. Als ik dit zo zie dan vind ik een kaart maken in Google maps toch week handiger

  7. Handig, denk ik. Maar ik zal het zelf moeten uitzoeken want deze uitleg is totaal niet helder. Een heldere werkbeschrijving is een is een stroomdiagram van opvolgende stappen. Screenshots hoe je tot een verzamelnotitie komt en daaruit deelt of nog beter een kort filmpje.

  8. Doe veel met Google Maps. Plaatsen opzoeken en vast markeren om er dan ter plaatse naar toe te navigeren. En natuurlijk Tripadvisor. Ook kan je veel info halen via booking.com recensies.

  9. Ik maak een eigen kaart in Google Maps (voorbeeld)
    Maar dit artikel is zeker helder uitgelegd en voor een korte trip lijkt me dit prima.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.