Aanbevolen nummers in Spotify.

Spotify’s Daily Mix nu ook op de desktop te beluisteren

Spotify heeft de Daily Mix ook op de desktop beschikbaar gesteld. Luister elke dag naar je Daily Mix via Mac of Windows-pc op je werk.

Een paar keer per dag brengt Spotify je een Daily Mix zodat je weer eens wat anders hebt om te luisteren. Die Daily Mix is voor het eerst nu ook op de desktop te beluisteren.

Spotify Daily Mix op de desktop

Spotify Daily Mix op de desktop

Spotify’s Daily Mix werkt zowel op Windows als Mac, handig voor als je overdag achter je bureau zit. Sinds afgelopen september was de Daily Mix al via de iOS-app te beluisteren. Met de Daily Mix krijg je een afspeellijst van je favoriete muziek in combinatie met wat nieuwe nummers. Zo weet je zeker dat er iets herkenbaars tussen zit én dat je ook nog regelmatig een nieuw nummer ontdekt.

Daily Mix: elke dag anders

Nummers die je als favoriet markeert tellen extra mee als er later weer een nieuwe mix verschijnt. Zo zorg je zelf dat de Daily Mix zich steeds meer aanpast aan jouw smaak. Elke gebruiker krijgt dagelijks maximaal 6 verschillende mixen. Kijk je liever terug op het afgelopen jaar? Dan heeft Spotify voor jou ook een persoonlijk jaarlijstje.

Overigens wat Spotify onlangs nog in het nieuws omdat ze van plan zijn om voor niet-betalende gebruikers meer mobiele functies beschikbaar te stellen. Nu ben je als gratis gebruiker nog overgeleverd aan de volgorde en de keuze van Spotify, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen, met bijvoorbeeld de mogelijkheid om vaker nummers te skippen of zelf samen te stellen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 december 2016, 14:26
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp spotify

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.