Spotify Summer Soundtrack

Welke nummers heb jij in 2016 grijsgedraaid op Spotify?

Spotify heeft een persoonlijk jaaroverzicht gemaakt met jouw favoriete nummers van 2016. Ook zie je van welke bands jij superfan bent.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Spotify heeft een persoonlijk lijstje naar gebruikers gestuurd. Daarmee kun je zien welke artiesten jij het afgelopen jaar het meest hebt afgespeeld. Ook je favoriete genres komen in beeld.

Spotify Summer Soundtrack

Jouw Spotify-lijsje voor 2016

Het jaar is nog niet afgelopen, maar Spotify begint alvast aan het versturen van de jaaroverzichten. Hoeveel minuten heb jij afgelopen jaar geluisterd, naar hoeveel artiesten en hoeveel verschillende nummers? Je ziet het allemaal terug in het 2016-lijstje van Spotify. Je ziet de meest beluisterde nummers en jouw meest favoriete artiesten. Wil je weten op welke dagen van de week je het meest hebt geluisterd? Ook dat heeft Spotify voor je uitgezocht.

Spotify 2016 jaarlijst

Heb je het jaaroverzicht nog niet per mail ontvangen, dan is het mogelijk dat je pas later aan de beurt bent. Eventueel kun je de lijst vinden door op Spotify naar Bladeren > Genres en stemmingen > 2016 Flashback te gaan. In de Spotify-app voor iOS is de jaarlijst meteen zichtbaar als je de app opstart.

Meteen zin om te luisteren? Spotify geeft je een link naar je persoonlijke afspeellijst van 2016, zodat je je favoriete nummers nog een keertje kunt horen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2016, 14:00
Categorie Diensten
Onderwerp spotify

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.