Welke nummers heb jij in 2016 grijsgedraaid op Spotify?

Spotify heeft een persoonlijk jaaroverzicht gemaakt met jouw favoriete nummers van 2016. Ook zie je van welke bands jij superfan bent.

Spotify heeft een persoonlijk lijstje naar gebruikers gestuurd. Daarmee kun je zien welke artiesten jij het afgelopen jaar het meest hebt afgespeeld. Ook je favoriete genres komen in beeld.


Spotify Summer Soundtrack

Jouw Spotify-lijsje voor 2016

Het jaar is nog niet afgelopen, maar Spotify begint alvast aan het versturen van de jaaroverzichten. Hoeveel minuten heb jij afgelopen jaar geluisterd, naar hoeveel artiesten en hoeveel verschillende nummers? Je ziet het allemaal terug in het 2016-lijstje van Spotify. Je ziet de meest beluisterde nummers en jouw meest favoriete artiesten. Wil je weten op welke dagen van de week je het meest hebt geluisterd? Ook dat heeft Spotify voor je uitgezocht.

Spotify 2016 jaarlijst

Heb je het jaaroverzicht nog niet per mail ontvangen, dan is het mogelijk dat je pas later aan de beurt bent. Eventueel kun je de lijst vinden door op Spotify naar Bladeren > Genres en stemmingen > 2016 Flashback te gaan. In de Spotify-app voor iOS is de jaarlijst meteen zichtbaar als je de app opstart.

Bekijk ook

Spotify: alles over deze populaire muziekdienst

Spotify is een streaming muziekdienst voor iPhone, iPad, Sonos en meer. Lees alles over onbeperkt muziek luisteren via Spotify met een gratis of betaald abonnement.

Meteen zin om te luisteren? Spotify geeft je een link naar je persoonlijke afspeellijst van 2016, zodat je je favoriete nummers nog een keertje kunt horen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 december 2016 om 14:00
Onderwerp
Categorie
Diensten

Spotify

Spotify is 's werelds grootste muziekstreamingdienst. Met Spotify kun je gratis of tegen betaling muziek streamen vanaf je iPhone of iPad. De gratis versie heeft reclame en laat je niet on-demand elk nummer afspelen, terwijl je met de betaalde Spotify Premium onbeperkt muziek naar keuze kunt luisteren. Er zijn op maat gemaakte afspeellijsten, je kunt gebruikmaken van Spotify Connect of AirPlay en nog veel meer. Behalve muziek vind je op Spotify ook veel populaire podcasts, zowel Nederlandse als vanuit het buitenland.

Spotify

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.