Use The Force om koffie te zetten

Met de Force Band van Sphero kun je nu allerlei IFTTT-acties uitvoeren, zoals bedienen van Hue-lampen en posten op Twitter.

Shero Star Wars Force Band

De Star Wars Force Band van Sphero zou wel eens het ultieme cadeautje voor de feestdagen kunnen worden. De €90 kostende armband was oorspronkelijk bedoeld om het BB-8 robotje te bedienen maar heeft er opeens veel meer functies bij gekregen. Dankzij ondersteuning voor IFTTT bedien je er ook allerlei apparaten in huis mee. Zoals je koffieapparaat met Wi-Fi-functie.


https://www.youtube.com/watch?v=Q9E0woNACaM

Nu Sphero’s Force Band IFTTT ondersteunt kun je er bijna alles als een Jedi mee bedienen. Niet alleen de BB-8 robot, maar ook allerlei apparaten in huis, op je iPhone en diensten zoals Twitter, Facebook en Instagram. Als jij de juiste beweging maakt, zorgt de Force Band dat het wordt uitgevoerd. Om je op weg te helpen heeft IFTTT een speciale pagina met functies klaargezet om bijvoorbeeld je Hue-lampen op een willekeurige kleur in te stellen of je slimme WEMO-schakelaar aan en uit te doen. Je kunt ook berichtjes posten op Slack of Twitter, de Imperial March afspelen of een telefoontje plegen – allemaal met handbewegingen.

Spero Star Wars Force Band met BB-8

Er zijn drie bewegingen die je met de Force Band kunt gebruiken: trekken, duwen en stoppen. Je zult dus selectief moeten zijn welke actie je aan welke handbeweging koppelt.

Star Wars BB-8

Smart Home

Maak van je huis een smart home met allerlei slimme accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld slimme lampen, slimme deursloten, speakers, slimme stekkers, AirPlay-televisies en andere connected apparaten zijn. Door deze te automatiseren en met elkaar samen te laten werken, kun je je huis op een slimme manier inrichten, bijvoorbeeld met HomeKit. Ontwikkelingen zoals Thread en Matter zorgen voor een beter bereik en beter samenwerken tussen de verschillende protocollen.

Smart Home

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.