Shero Star Wars Force Band

Use The Force om koffie te zetten

Met de Force Band van Sphero kun je nu allerlei IFTTT-acties uitvoeren, zoals bedienen van Hue-lampen en posten op Twitter.

Shero Star Wars Force Band

De Star Wars Force Band van Sphero zou wel eens het ultieme cadeautje voor de feestdagen kunnen worden. De €90 kostende armband was oorspronkelijk bedoeld om het BB-8 robotje te bedienen maar heeft er opeens veel meer functies bij gekregen. Dankzij ondersteuning voor IFTTT bedien je er ook allerlei apparaten in huis mee. Zoals je koffieapparaat met Wi-Fi-functie.

Nu Sphero’s Force Band IFTTT ondersteunt kun je er bijna alles als een Jedi mee bedienen. Niet alleen de BB-8 robot, maar ook allerlei apparaten in huis, op je iPhone en diensten zoals Twitter, Facebook en Instagram. Als jij de juiste beweging maakt, zorgt de Force Band dat het wordt uitgevoerd. Om je op weg te helpen heeft IFTTT een speciale pagina met functies klaargezet om bijvoorbeeld je Hue-lampen op een willekeurige kleur in te stellen of je slimme WEMO-schakelaar aan en uit te doen. Je kunt ook berichtjes posten op Slack of Twitter, de Imperial March afspelen of een telefoontje plegen – allemaal met handbewegingen.

Spero Star Wars Force Band met BB-8

Er zijn drie bewegingen die je met de Force Band kunt gebruiken: trekken, duwen en stoppen. Je zult dus selectief moeten zijn welke actie je aan welke handbeweging koppelt.

Star Wars BB-8

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 november 2016, 21:35
Categorie Accessoires
Onderwerpen smart home, sphero, star wars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.